Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλό πρόσωπο, του έλειψε το γκολ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη. Καλύτερος ο Πανιώνιος, του έλειψε το γκολ. ...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη. Καλύτερος ο Πανιώνιος, του έλειψε το γκολ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν σαφώς πολύ ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο από την ΑΕΛ, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπέν, όμως της έλειψε το γκολ.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν ουσιαστικά με διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα, με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες –όπως είναι λογικό- να τραβούν τα βλέμματα του κόσμου.

Στο πρώτο μέρος Μπέν, Ολαϊτάν, Σιώπης, Τασουλής και Μασούρας ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες του Ιστορικού, ενώ στην «επανάληψη» ξεχώρισαν οι Καρίμ, Φούντας, Μασούντ

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν περισσότεροι από 600 φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι έδειξαν με το «καλημέρα» πως θα είναι δίπλα στην ομάδα την φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι

Τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα δεν πρόσφεραν ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φιλάθλους, με τις δύο ομάδες -επηρεασμένες και από την ζέστη- να επιδίδονται σε αναγνωριστικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ουζουνίδη είχε την υπεροχή και στο 17’ δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία. O Ολαϊτάν με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η ομάδα της Λάρισας από την μεριά της δεν μπορούσε να απειλήσει και προσπαθούσε κυρίως να κρατάει μακριά από την εστία της τους κυανέρυθρους.

Στη συνέχεια, ο Ιστορικός ανέβασε ρυθμούς και σε διάστημα δύο λεπτών έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικάστο 28’ η κοντινή κεφαλιά του Μασούρα πέρασε άουτ και στο 30’ ο Ντουρμισάι πήρε την πάσα από τον Μπέν, μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Καβουσάκης.

Οι κυανέρυθροι αρκετές φορές προσπάθησαν να «χτυπήσουν» γρήγορα στην αντεπίθεση, καθώς διαθέτουν ταχύτατους επιθετικούς. Σε μία τέτοια φάση, στο 39’, ο Ολαϊτάν πήρε όμορφη πάσα από τον Μπεν, έκανε χωρίς χρονοτριβή το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

H ομάδα του Ουζουνίδη λίγα λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου έχασε μία ακόμη ευκαιρία. Ο Μπεν εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, φεύγοντας λίγο άουτ.

Ο τεχνικός του Ιστορικού άλλαξε ουσιαστικά την ομάδα στο δεύτερο μέρος, θέλοντας να δώσει χρόνο στους περισσότερους παίκτες του.


Με ευκαιρία για τον Πανιώνιο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, καθώς στο 48’ ο Μασούρας –αφού έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπεν- έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φούντα να απειλήσει, με τον εξτρέμ του Ιστορικού να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει εστία.

Οι γηπεδούχοι με την είσοδο και των Καρίμ, Μασούντ (οι οποίοι αποθεώθηκαν από την εξέδρα) συνέχισαν να είναι επιθετικοί και ο νεοαποκτηθείς Ιρανός απείλησε άμεσα με σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί με την είσοδο του Μαρουκάκη, με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου να στο 61’ να κάνει ένα σουτ το οποίο πέρασε πολύ άουτ.

Ο Ιστορικός στο 66’ ανέβασε τις γραμμές του και έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά το μακρινό σουτ του Βαλ. Βλάχου έδιωξε με δυσκολία ο Ξενοδόχοφ και εν συνεχεία το δυνατό σουτ του Μπεν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ.

Στο 75’ ο Φούντας εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, δεν την βρήκε κανείς και λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μασούντ με τις περίτεχνες ενέργειες του ξεσήκωσε την κυανέρυθρη εξέδρα, ενώ λίγο έλειψε να ανοίξει και το σκορ ο Πανιώνιος. Ο Ιρανός έκανε έξυπνη σέντρα, ο Ξενοδόχοφ όμως με υπερένταση έδιωξε την μπάλα λίγο πριν φτάσει στον Καρίμ.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε ου αγώνα η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέβασε με πολύ όμορφο τρόπο την μπάλα προς την περιοχή της ΑΕΛ, ο Καρίμ προσπάθησε να βρει τον Φούντα, όμως αυτός δεν κατάφερε να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι.

Τελικό σκορ λοιπόν το 0-0, με τους φιλάθλους του Ιστορικού να χειροκροτούν την ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος (46’ Βαλ. Βλάχος), Τασούλης (46’ Αντωνιάδης), Οικονόμου (46’ Κ. Βλάχος), Πατσατζόγλου (46’ Ρισβάνης), Καθάριος (46’ Κόρμπος), Σιώπης (46’ Πινιώτης), Μασούρας (55’ Μασούντ), Μπεν (73’ Βουκελάτος), Ολαϊτάν (55’ Καρίμ), Ντουρμισάι (46’ Φούντας).

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46' Ξενοδόχοφ), Ρέντζας, Μονιάκης (69' Μαρακούσιος), Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης (54' Δαμιανάκης), Ουρτάδο (69' Φατιόν), Καπνόπουλος (54' Βαρέλα), Ροβίθης (54' Ντέλετιτς), Καπός (54' Μαρουκάκης), Αβραάμ (56' Καρατάσιος), Ναζλίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια