Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Όλοι μαζί για μία δυνατή κυανέρυθρη οικογένεια με στόχους και όραμα

Την περσινή σεζόν (πάλι όπως όλα τα τελευταία χρόνια) ,τα εισιτήρια διαρκείας κινήθηκαν πάλι πολύ χαμηλά. Ο Πανιώνιος όμως έκανε το θαύμ...

Την περσινή σεζόν (πάλι όπως όλα τα τελευταία χρόνια) ,τα εισιτήρια διαρκείας κινήθηκαν πάλι πολύ χαμηλά. Ο Πανιώνιος όμως έκανε το θαύμα του και κατέκτησε την 4η θέση την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα.( στην ουσία αυτήν πήραμε αφού η τιμωρία του Παοκ ( τρις υπότροπος και ΚΑΚΩΣ μειώθηκε η ποινή του για τα έκτροπα της Τούμπας -για να μην κλαίνε συνέχεια τα αδέλφια εκεί πάνω- και καλά...).

Φέτος πάλι η διοίκηση του Πανιωνίου μας ενίοσχυσε σημαντικά το ρόστερ της ομάδας και έδειξε ότι ο στόχος μπορεί ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ να πάει ακόμα ψηλότερα!!!!! Χωρίς όμως ενεργό και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ τον απλό πανιώνιο φίλαθλο ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ .

Οι τιμές για τις κάρτες διαρκείας είναι και φέτος πολύ οικονομικές και υπάρχουν Θύρες με πολύ χαμηλή τιμή για να ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ. Μία ΠΑΕ δηλαδή που προχωρά σταθερά την οικονομική της εξυγίανση ,που δίνει ευκαιρίες σε δικούς μας ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , κράτησε τον πετυχημένο περσινό της κορμό ΚΑΙ ενισχύεται σημαντικά με ποδοσφαιριστές ΑΞΙΑΣ και με μέλλον σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο .

Για να υπάρχει συνέχεια στο ωραίο ποδόσφαιρο που παρακολούθουμε . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ . Αξίζουν πράγματι η διοίκηση αλλά κυρίως οι πρωταγωνιστές δηλαδή οι παίκτες αυτο το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την μεριά μας για την μεγάλη τους επιτυχία που μπορεί να έχει ακόμα πιο θαυμαστά αποτελέσματα και την φετινή χρονιά .
Ελπίζω με την ευκαιρία της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος και των προσεχών φιλικών αγώνων ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ να δουν και να αισθανθούν κυρίως ότι και αυτοί θα χάσουν αν δεν είναι δίπλα στην σπουδαία ομάδα που έχει δημιουργηθεί . ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ . Δεν γνωρίζω αν θα εξελιχχθεί και σε ξέφρενο αλλά σίγουρα υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να απολαύσουμε ωραίο ποδόσφαιρο και φέτος.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ . ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ.


Αναγνώστης: Χρήστος Καραθανάσης

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια