Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην αναμονή για Ενγκόνγκ

Το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον των κυανέρυρθων βρίσκεται και στην υπόθεση μεταγραφής του  Ντα...

Το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον των κυανέρυρθων βρίσκεται και στην υπόθεση μεταγραφής του  Νταβίντ Ενγκόνγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είχε έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και μάλιστα είχε βάλει την υπογραφή του σε σχετικό προσύμφωνο, δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Όπως είναι φυσιολογικό αυτό έχει φέρει μία ανησυχία στη Νέα Σμύρνη και είναι το θέμα που συζητιέται περισσέτερο τις τελευταίες μέρες από τους φίλους της ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός θέλησε να παραμείνει αυτές τις μέρες κοντά στη γυναίκα του, η οποία είναι έγκυος και αυτό έχει φέρει μία στασιμότητα στο θέμα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει προσύμφωνο για μονοετές συμβόλαιο, με την διοίκηση του συλλόγου να είναι διατεθειμένη να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα τον Γάλλο επιθετικό, προκειμένου να πάνε όλα καλά και να μην «ναυαγήσει» η συμφωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια