Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλύτερος μεν, ηττήθηκε δε!

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως δύο αμυντικές αδυναμίες ήταν αρκετές για να ηττηθεί με 2-0 απ...

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως δύο αμυντικές αδυναμίες ήταν αρκετές για να ηττηθεί με 2-0 από τον Αστέρα, σε φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη.

Στο πρώτο μέρος, όπου παίχτηκε περισσότερο ποδόσφαιρο, ο Ιστορικός ήταν ανώτερος από τον δυνατό του αντίπαλο, είχε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο Αστέρας ευτύχησε σε δύο λεπτά να πετύχει δύο τέρματα -κόντρα στην ροή του αγώνα- και να πάρει τη νίκη.

Οι κυανέρυθροι είχαν καλή εικόνα, όμως έδειξαν ότι χρειάζονται δουλεία ακόμη στην τελική τους ενέργεια και πρέπει να είναι σαφώς πιο προσεκτικοί στο αμυντικό τους κομμάτι.

Στον πάγκο της ομάδας βρέθηκε κανονικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όμως από την ερχόμενη εβδομάδα (07/08) αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος από τον Αστέρα, είχε περισσότερες τελικές ενέργειες, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αν και κατώτεροι από τους παίκτες του Ιστορικού, κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί και να πετύχουν δύο τέρματα, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στο 6’ και στο 11’ ο Φούντας απείλησε δύο φορές τον Αστέρα. Αρχικά το σουτ που έκανε έδιωξε με δυσκολία ο Κοσίτσκι και στην δεύτερη ευκαιρία του η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας δημιούργησε μία ακόμη καλή στιγμή στη συνέχεια, καθώς στο 24’ έκανε μία επικίνδυνη σέντρα, με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει τελικά άουτ.

Στο 26’ ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη τράβηγμα και έτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μασούρα να περνάει στον αγωνιστικό χώρο.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Μπεν έκανε μία σέντρα-σουτ, η μπάλα πέρασε παράλληλα μπροστά από την εστία του Κοσίτσκι, αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα απομάκρυναν την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, αφού γλύτωσαν από ένα γκολ, ευτύχισαν στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη προς την κυανέρυθρη εστία, να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 35’ Ο Τσουκαλάς έκανε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Οικονόμου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα και πριν καλά-καλά καταλάβουν οι κυανέρυθροι τον άδικο τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να αιφνιδιάσουν τον Πανιώνιο.

Στο 37’ ο Ιωαννίδης βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Θεοδωρόπουλο και έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν οι κυανέρυθροι, όμως στο 43’ ο Μπεν δεν στάθηκε τυχερός στην προσπάθεια του, με τον Μάσα να διώχνει την μπάλα από την περιοχή του Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Πανιώνιος και Αστέρας δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ιστορικό να δημιουργεί κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία των γηπεδούχων, με τις προσπάθειες των Καρίμ και Μπεν να μην έχουν ευτυχή κατάληξη.

Οι δύο προπονητές στη συνέχεια προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ιδιαίτερες συγκινήσεις μπροστά από τις εστίες.

Το 2-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να κρατάει την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, θέλοντας φυσικά να βελτιώσει τις αμυντικές του αδυναμίες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος), Οικονόμου, Ανσαριφάντ, Σιώπης, Ολαϊτάν, Αντωνιάδης, Φούντας (26’ Μασούρας), Μπεν

Αγωνίστηκαν και οι: Τασούλης, Μασούντ, Καθάριος, Πινιώτης, Πατσατζόγλου, Γκιοατά.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ιωαννίδης

Αγωνίστηκαν και οι: Χαμντανί, Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πότσι, Γκοντό, Σεφί, Φερνάντεθ, Στανισάβλιεβιτς, Νάτσης, Ιγκόρ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης




Δεν υπάρχουν σχόλια