Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ20: Δύο νίκες, μία ήττα στα φιλικά

Δυο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των φιλικών παιχνιδιών της Κ20 την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της, εν ό...

Δυο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των φιλικών παιχνιδιών της Κ20 την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αρχικά την περασμένη Τετάρτη, επιβλήθηκε με 3-0 του Μοσχάτου εκτός έδρας. Τα γκολ πέτυχαν οι Αντωνακόπουλος, Γλυνός και Κουρούμαλης.

Η σύνθεση: Κατσάνος (46' Κουβέλης), Δημητρόπουλος(46' Βλάχος), Σταμίρης, Σταυρόπουλος, Μητσιογιάννης(60' Κουρούμαλης), Δάβρης(46' Χελάς), Γκίνης(60' Καραχάννας), Παπανικολάου(60'Σουσόνες), Οικονομίδης(46' Αρσενίδης), Αντωνακόπουλος(46' Μπιμάι), Γλυνός(46' Αναστόπουλος).

Το Σάββατο κέρδισε στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή με 2-1, με δυο γκολ του Αντωνακόπουλου, ενώ την Κυριακή, ηττήθηκε στην Αργυρούπολη από τον Γ.Σ. με 2-1 και σκορερ τον Ματσαδέ.

Οι συνθέσεις:

Με Ηρακλή Ψαχνών: Νίκας(46' Κατσάνος), Βλάχος(60' Αποστόλου), Χελάς, Σταμίρης, Δάβρης, Μητσιογιάννης, Γκίνης(60' Αρσενίδης), Παπανικολάου(46' Καραχάννας), Οικονομίδης(46' Μπιμάι), Αντωνακόπουλος(60' Χαϊρούλα), Γλυνός(60' Σχουλλής).

Με ΓΣΑ: Κουβέλης(65' Νίκας), Δημητρόπουλος, Μπουσάι(70' Γιάνκο), Σταυρόπουλος, Κουρούμαλης(46' Γιαννής), Αγγέλης(46' Κουτσοποδιώτης), Γκιούζι, Σχουλλής(46' Πόπα), Σουσσόνες(46' Γκέκας), Ματσαδές, Αναστόπουλος.

Το Σάββατο 27/8 είναι προγραμματισμένα τα επόμενα φιλικά με ΑΕΚ και Θρίαμβο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια