Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Πελεκάνο ο Ιστορικός!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Μιχάλη Πελεκάνου  φέρεται να βρίσκεται ο  Πανιώνιος! Οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι να κάνου...

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Μιχάλη Πελεκάνου φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος!

Οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι να κάνουν την μεταγραφή της χρονιάς στην Α2, καθώς οι προχωρημένες τους συζητήσεις με τον Πελεκάνο φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος.

Ο 35χρονος φόργουορντ επιθυμούσε να γυρίσει στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους και έτσι απέρριψε κάποιες προτάσεις που είχε από ομάδες της Α1 (Ρέθυμνο κλπ).

Το όνομα του ακούστηκε για αρκετούς συλλόγους, ακόμη και για τον Παναθηναϊκό (ως τρίτη λύση στα φόργουορντ), αλλά και για τον Δούκα και το Περιστέρι όπου είχε ξεκινήσει την μεγάλη του καριέρα. Ο Πανιώνιος όμως με αποφασιστικότητα του έδειξε από την αρχή πόσο τον ήθελε και όλα δείχνουν πως πλέον έχει το... πάνω χέρι για να τον αποκτήσει!

Αν φυσικά ο Ιστορικός αποσπάσει τελικά την υπογραφή του Πελεκάνου, τότε σίγουρα θα μιλάμε για μία τεράστια μεταγραφική κίνηση, η οποία ανεβάζει επίπεδο τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο πολύπειρος άσος τα τελευταία δύο χρόνια στην Πλοϊέστι και τον Άρη, συμμετείχε στο Eurocup, όπου σε συνολικά 30 εμφανίσεις, είχε 3,4 πόντους (44,4% στα δίποντα και 26,5% στα τρίποντα) και 1,9 ριμπάουντ.

Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Μαρούσι και Ρεάλ Μαδρίτης και οι πολλές ευρωπαϊκές του παραστάσεις (135 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης) είναι βέβαιο πως θα βοηθήσουν σημαντικότατα τον Πανιώνιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια