Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγινε... Πάνθηρας ο Μασούντ! (photos)

Στην ολοκλήρωση μίας ακόμη πολύ σημαντικής μεταγραφής προχώρησε την Παρασκευή (22/07) ο Πανιώνιος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μα...

Στην ολοκλήρωση μίας ακόμη πολύ σημαντικής μεταγραφής προχώρησε την Παρασκευή (22/07) ο Πανιώνιος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μασούντ Σοτζέι .

Ο Ιρανός επιτελικός μέσος αρχικά έφτασε στην Ελλάδα, με τον υπεύθυνο διαχείρισης εισιτηρίων Σωτήρη Κοκκώνη και τον υπεύθυνο ασφαλείας Νίκο Κολιδα να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο "Ελ.  Βενιζέλος".

Εν συνεχεία ο 32χρονος άσος πήγε στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ και παρουσία των Χρ. Δάρρα και Ν. Ζαμάνη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μασούντ Σοτζέι.

Ο διεθνής Ιρανός, επιτελικός μέσος, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 1 χρόνο, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Μασούντ Σοτζέι, γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984 και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Οσασούνα και Λας Πάλμας. Παράλληλα έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν 65 φορές".





Δεν υπάρχουν σχόλια