Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα με Λεβαδειακό

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις σκληρές προπονήσεις είχαν στον Πανιώνιο το Σάββατο (16/07), καθώς η ομάδα του Ουζουνίδη έδωσε το πρώτο...

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις σκληρές προπονήσεις είχαν στον Πανιώνιο το Σάββατο (16/07), καθώς η ομάδα του Ουζουνίδη έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 για τον σύλλογο της Λιβαδειάς, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που κρατάει ο προπονητής του Ιστορικού, αφού περισσότερο ήθελε να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που έχουν δουλέψει έως τώρα στην προετοιμασία.

Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Ουζουνίδη σε αυτό το πρώτο τους φιλικό «τεστ» στάθηκαν καλά στο παιχνίδι, είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν ένα τέρμα, ενώ αμυντικά –εκτός από το γκολ- δεν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Τριποτσέρης με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Βοιωτοί.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ο Πανιώνιος έλεγχε το παιχνίδι, δεν είχε κινδύνους στα μετόπισθεν, ενώ επιθετικά στάθηκε άτυχος σε κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε, με τους Μπεν, Βουκελάτο και Τασουλή.

Μετά το 60λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Πανιωνίου που μπορούμε να πούμε πως ξεχώρισαν σε αυτό το ματς, ήταν οι Μπεν, Σαββίδης, Σιώπης, Τασουλής και οι νεαροί Βουκελάτος Κερασίδης.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Βλάχος Β.(70΄ Βλάχος Κ.), Αντωνιάδης(73΄ Γκίνης), Ρισβάνης(70΄ Βουκελάτος), Οικονόμου(60΄ Γκιοατά), Κόρμπος(66΄ Πατσατζόγλου), Σιώπης(66΄ Μπλέτσας), Καθάριος(46΄ Τασουλής), Μασούρας(78΄ Κερασίδης), Μπέν(66΄ Πινιώτης), Σαββίδης(50΄ Αργυρόπουλος)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια