Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε και Δημητριάδη ο Πανιώνιος

Μετά την πρώτη μεταγραφή του Νίκου Μπάρλου που πραγματοποίησε ο «Ιστορικός», συνέχισε με την προσθήκη του Τάσου Δημητριάδη στο ρόστερ. ...


Μετά την πρώτη μεταγραφή του Νίκου Μπάρλου που πραγματοποίησε ο «Ιστορικός», συνέχισε με την προσθήκη του Τάσου Δημητριάδη στο ρόστερ.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ βρισκόταν σε συζητήσεις με τους «κυανέρυθρους», όπως είχαμε αναφέρει, και τελικά οι δύο μεριές τα βρήκαν και «έπεσαν» σήμερα (07/07) οι υπογραφές.

Ο 34χρονος παίκτης την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 Κατηγορία με τη Λιβαδειά και είχε μέσο όρο 12.2 πόντους και μάζεψε 7.1 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«“Κυανέρυθρος” ο Δημητριάδης

Η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Τάσου Δημητριάδη. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του “Ιστορικού” Ίωνα Βαρουξάκη και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Δημητριάδης θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας μας.

Who is who

Ο Τάσος Δημητριάδης είναι 34 χρονών και έχει ύψος 2.04. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια ως “4” και ως “5”, ενώ διαθέτει πολύ καλό περιφερειακό σουτ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Ερμή Λαγκαδά. Πέρσι με την φανέλα της Λιβαδειάς στην Α2 Κατηγορία είχε 12.2 πόντους και 7.1 ριμπάουντ μέσο όρο”.

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια