Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοιτάει για φιλικά

Καθημερινά συνεχίζεται επί αθηναϊκού εδάφους η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του δο...

Καθημερινά συνεχίζεται επί αθηναϊκού εδάφους η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά με τους παίκτες του συλλόγου, ώστε να γίνει το καλύτερο "χτίσιμο" της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι θέλουν να κλείσουν κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε ο Ιστορικός να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό έως την έναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου.

Έως τώρα κλεισμένο είναι το φιλικό ματς με την ΑΕΛ (03/08) στη Νέα Σμύρνη και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αντίπαλος για ένα ακόμη τις επόμενες ημέρες.

Δίδυμο Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας για να "κλείσει" η τριάδα στην θέση "1".

Στον Πανιώνιο, πάντως, πιστεύουν πολύ στο δίδυμο των Γιαννιώτη, Θεοδωρόπουλου και το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί ένας γκολκίπερ ο οποίος θα λογίζεται αρχικά ως τρίτη επιλογή και θα είναι στο "χέρι" του να κερδίσει θέση βασικού.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν αποκτηθεί άλλος πορτιέρο, τότε ο νεαρός Αστράς θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στην τριάδα των τερματοφυλάκων.

Τέλος, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας αμυντικός μέσος, ο οποίος θα δίνει "ανάσες" στους Σιώπη, Κόρμπο και Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια