Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ μπροστά στους Πάνθηρες»

Για την νέα πρόκληση της καριέρας του με την μεταγραφή στον Πανιώνιο μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο 27χρονος γκαρντ χαρακτήρισε ως “ξ...

Για την νέα πρόκληση της καριέρας του με την μεταγραφή στον Πανιώνιο μίλησε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο 27χρονος γκαρντ χαρακτήρισε ως “ξεχωριστό συναίσθημα” το να βρίσκεται στον ιστορικό, ενώ -μεταξύ άλλων- έθεσε ως στόχο την άνοδο για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακελλαρίου στην μπασκετική ιστοσελίδα "ebasket.gr":

Για τα συναισθήματά του: “Είναι ξεχωριστό συναίσθημα να ανήκεις στην οικογένεια του Πανιωνίου. Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, έχουν αναμνήσεις από τις μεγάλες στιγμές μιας ιδιαίτερης ομάδας, που παρότι δεν ανήκει στο γκρουπ των πολύ “μεγάλων” (οικονομικά), έχει κάνει τεράστια επιτεύγματα.

Για κάθε μπασκετμπολίστα είναι πρόκληση να συμμετέχει στο ρόστερ της ομάδας, που θα επιστρέψει εκεί που ανήκει ο Πανιώνιος. Και θαρρώ πως φέτος έχουμε όλα τα εχέγγυα να οδηγήσουμε τον “Ιστορικό” στη “μεγάλη κατηγορία“.

Για τους Νίκο Οικονόμου και Ίωνα Βαρουξάκη: “Είναι τιμή για μένα, που ο Νίκος Οικονόμου (ένας άνθρωπος με τεράστια διαδρομή στον χώρο) με επέλεξε. Είναι διπλή τιμή ότι με εμπιστεύτηκε ο Ίων Βαρουξάκης. Τους ευχαριστώ και τους δύο και υπόσχομαι να τους δικαιώσω“.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Δεν βλέπω την ώρα για το τζάμπολ. Να βρεθώ μπροστά στους Πάνθηρες, να ζήσω τη μυσταγωγία του “Αρτάκης”, όχι ως αντίπαλος, αλλά ως κομμάτι της δικής τους ομάδας. Είναι από τους φιλάθλους που χαίρεσαι να έχεις στο πλευρό σου. Γνωρίζω ότι είναι πιο απαιτητικοί από οπαδούς άλλων ομάδων, αλλά κι αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για μένα, που είμαι ιδιαιτέρως απαιτητικός κι εξόχως αυστηρός κριτής του εαυτού μου“.

Δεν υπάρχουν σχόλια