Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Οικογένεια όπως και πέρυσι»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, για τις απαιτήσεις που έχουν ανέβει φέτος, για το οικογενειακό κλίμα στα αποδ...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, για τις απαιτήσεις που έχουν ανέβει φέτος, για το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και για την ανανέωση του στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ιστορικού:

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν:
«Να έχουμε όλοι την υγεία μας, χωρίς τραυματισμούς. Η σεζόν ξεκινάει όπως και πέρυσι, χαμηλά το κεφάλι, μία οικογένεια όπως και πέρυσι και νομίζω πως επειδή έμεινε ο κορμός τα αποδυτήρια θα είναι ακριβώς όπως πέρυσι. Και τα νέα παιδιά από το ξεκίνημα κιόλας μπαίνουν στην νοοτροπία της ομάδας».

Για τις απαιτήσεις που έχουν ανέβει:
«Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει, μετά την περσινή περίοδο και ο κόσμος περιμένει και φέτος πολλά από εμάς. Πιστεύω ότι πέρυσι δεν μας περίμενε κανείς να πετύχουμε όλα αυτά. Γι’ αυτή την ομάδα δεν είναι αυτοσκοπός να βγούμε ξανά στην πεντάδα, αλλά πάντα θα κοιτάμε το καλύτερο, μακάρι να καταφέρουμε κάτι ανάλογο».

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα:
«Τα παιδιά που έχουν έρθει πιστεύω ότι ήδη μπήκαν στο κλίμα της ομάδας και οι ξένοι. Αμέσως καταλαβαίνουν όλοι ότι είμαστε μία οικογένεια στα αποδυτήρια, όποιος και να έρθει δεν θα δυσκολευτεί να ενσωματωθεί».

Για την ανανέωση του με τον Πανιώνιο:
«Όπως είχα πει και πέρυσι, η πρώτη επιλογή μου ήταν ο Πανιώνιος. Είμαι μια χαρά εδώ με την ομάδα και τον κόσμο. Με το που μίλησα με την διοίκηση μέσα σε 10 λεπτά τα είχαμε βρει, δεν υπήρξε καμία δυσκολία».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια