Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δεν λυγίσαμε όταν μας έριξαν στην Β' Εθνική, δεν λυγίσαμε τα περασμένα χρόνια που πέρασαν τόσοι και τόσοι από την διοίκηση και χρέωσα...

Δεν λυγίσαμε όταν μας έριξαν στην Β' Εθνική, δεν λυγίσαμε τα περασμένα χρόνια που πέρασαν τόσοι και τόσοι από την διοίκηση και χρέωσαν τον σύλλογο, θα λυγίσουμε τώρα;;;

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Σύμφωνοι, και εγώ -όπως και όλοι οι Πανιώνιοι- ήθελα να δω ξανά την ομάδα μας στην Ευρώπη. Οι παίκτες του Ουζουνίδη, μετά από μία εκπληκτική χρονιά, κατάφεραν να πάρουν στον αγωνιστικό χώρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν τα Γιάννενα δεν είχαν κάνει την έφεση, τότε ο Ιστορικός θα έπαιζε κανονικά στο Europa League.

Ο βασικός λόγος που ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει την έγκριση της ΟΥΕΦΑ, είναι πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο στην τωρινή διοίκηση και πιο συγκεκριμένα στους Ζαμάνη, Δάρα. Κάτι που αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Όπως και να έχει φέτος δεν θα δούμε τον Πανιώνιο στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όμως η καθημερινή τεράστια προσπάθεια της διοίκησης απέφερε καρπούς και το αποτέλεσμα μόνο μικρό δεν είναι!

Αρχικά το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα φέτος θα μπορέσει να κάνει κανονικότατα μεταγραφές, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Κάτι που συμβαίνει μετά από πέντε χρόνια. Πολύτιμο βήμα, το οποίο φυσικά το χρεώνεται στους ανθρώπους της διοίκησης.

Επίσης, η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, μετά τα πολλά λάθη και τα τεράστια χρέη που άφησαν τα προηγούμενα χρόνια οι άλλες διοικήσεις, βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό δρόμο και αυτό είναι το πλέον σημαντικό για τον σύλλογο..

Οι άσχημες καταστάσεις φίλοι συνΠανιώνιοι ανήκουν στο παρελθόν, πλέον τα καλά ή μάλλον τα καλύτερα είναι μπροστά. Θετική ενέργεια, όλοι στο γήπεδο τη νέα σεζόν και η ομάδα είμαι σίγουρος πως και τη νέα χρονιά θα φανεί το ίδιο σοβαρή και με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις θα είναι ξανά σε θέση να πρωταγωνιστήσει.

ΥΓ: Φέτος το κερδίσαμε στο γήπεδο, το χάσαμε στα χαρτιά. Του χρόνου δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς!

ΥΓ1: Πανιώνιος είσαι και έχεις μάθει να μην το βάζεις κάτω σε πολύ μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Έχει γίνει η αρχή για να δούμε ξανά τον Πανιώνιο μας μεγάλο και δεν θα σταθεί κανείς εμπόδιο σε αυτό!

YΓ2: 126 χρόνια ιστορίας είναι πολλά. Σε αυτά τα χρόνια ποτέ δεν διεκδικήσαμε να πάρουμε κάτι που δεν κερδίσαμε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος και ο κόσμος του είναι πολύ περήφανος και ποτέ δεν θα πανηγύριζε αν κέρδιζε κάτι στα χαρτιά. Αυτή είναι η διαφορά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια