Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν ξεπουλάει...

Ο Πανιώνιος διαπραγματεύτηκε σκληρά για να καταφέρει να πάρει ένα σεβαστό ποσό από την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Μπακασέτα. Η διοίκηση ...

Ο Πανιώνιος διαπραγματεύτηκε σκληρά για να καταφέρει να πάρει ένα σεβαστό ποσό από την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Μπακασέτα. Η διοίκηση της ΠΑΕ πλέον πουλάει, δεν ξεπουλάει!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Ο Τάσος Μπακασέτας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ιστορικό. Μετά από περίπου έναν μήνα, στον οποίο  από την αρχή ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε τεθεί στο περιθώριο απ' τον Πανιώνιο επειδή δεν είχε πάρει καμία άδεια προκειμένου να συζητήσει με την ΑΕΚ, τελικά την Τρίτη (29/06) βρέθηκε η "χρυσή τομή".

Αν ο ίδιος ο "Μπάκα" είχε φερθεί πιο επαγγελματικά, τότε σίγουρα ο Πανιώνιος θα είχε βγει πολύ περισσότερο κερδισμένος από την περίπτωση του. Για τον ποδοσφαιριστή τόσο ο Ολυμπιακός όσο και μία ομάδα από το εξωτερικό έδιναν περισσότερα χρήματα στον Πανιώνιο για να τον αποκτήσουν (περίπου 700.000 ευρώ). Από αυτή την άποψη, λοιπόν, οι κυανέρυθροι δεν βγήκαν κερδισμένοι (οικονομικά).

Όμως, ο ίδιος ο παίκτης είχε άλλα σχέδια. Ξεκίνησε συζητήσεις και συμφώνησε με την ΑΕΚ, πίσω από την "πλάτη" του Πανιωνίου, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν άναυδοι με την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Οπότε, μετά, οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Ή θα πουλούσε ο Πανιώνιος τον Μπακασέτα την Καλοκαιρινή περίοδο (όπως και έγινε) ή θα τον κρατούσε στην ομάδα έως το τέλος του συμβολαίου του (Δεκέμβριο), χωρίς όμως να αγωνίζεται!

Αρχικά, λοιπόν, στον Πανιώνιο περίμεναν την πρόταση της ΑΕΚ, η οποία όταν ήρθε όμως έφερε... γέλια στην Πλατεία. Η πρόταση ήταν προκλητικά χαμηλή για την αξία του ποδοσφαιριστή (περίπου 150.000 ευρώ), με τον Πανιώνιο φυσικά να λέει το "όχι".

Στην ΑΕΚ, φαίνεται, πως περίμεναν να πάρουν στο... τσάμπα τον ποδοσφαιριστή, κάτι που φυσικά έφερνε αντίθετους τους κυανέρυθρους.

Η διοίκηση του συλλόγου αντέδρασε σωστά, ξεκαθαρίζοντας στην πλευρά της ΑΕΚ πως ο παίκτης δεν φεύγει με "ψίχουλα" και αν θέλουν ας περιμένουν τον Δεκέμβριο να τον πάρουν.

Εν συνεχεία, η ΑΕΚ πιέστηκε και ανέβασε την προσφορά της για να πάρει άμεσα τον παίκτη. Πανιώνιος και ΑΕΚ, λοιπόν, μετά από διαπραγματεύσεις έδωσαν τα χέρια, με το πόσο που μπαίνει τελικά στα κυανέρυθρα ταμεία να είναι περίπου 400.000 ευρώ, συν κάποια χρήματα μπόνους (κάποια χορηγία από τον ΟΠΑΠ). Και επίσης σε περίπτωση που ο Λαμπρόπουλος μείνει ελεύθερος να επιστρέψει ξανά στην Πλατεία.

Μία συμφωνία, που τηρουμένων των αναλογιών, είναι ιδιαίτερα καλή για την ομάδα του Ιστορικού και φυσικά χρεώνεται στους ανθρώπους της ΠΑΕ, που έδειξαν πως πλέον ο Πανιώνιος δεν ξεπουλάει, διεκδικεί το καλύτερο που μπορεί να γίνει και το πετυχαίνει.

ΥΓ: Θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερο που έφυγε τώρα ο Μπακασέτας, Το να έχεις έναν παίκτη στην ομάδα για 6 μήνες, χωρίς να υπολογίζεται, δεν θα έκανε καλό στο κλίμα και στα αποδυτήρια της ομάδας.

ΥΓ1: Και οικονομικά η ΠΑΕ θα βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της. Ο σύλλογος έχει ανάγκη από χρήματα, καθώς μην ξεχνάμε ότι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ αποτελεί βασικό στόχο. Τα πράγματα και σε αυτό το κομμάτι βρίσκονται στον σωστό δρόμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια