Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σόλε ο μοναδικός!

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. «Ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Μετά την γυναίκα μου επόμε...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. «Ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Μετά την γυναίκα μου επόμενη αγάπη είναι ο Πανιώνιος. Μου έδωσε μεγάλη ευκαιρία γιατί στην Παρτιζάν δεν αγωνιζόμουν πολύ. Στον Πανιώνιο πήρα την ευκαιρία, έπαιξα κι έδειξα το ταλέντο μου και πέρασα τέσσερα φανταστικά χρόνια. Πέσαμε στην δεύτερη κατηγορία αλλά προτίμησα να παραμείνω παρά τις προτάσεις που είχα από ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και από Κυπριακές ομάδες. Μπλέξαμε ως χαζοί, νομίζαμε ότι όλα ήταν καθαρά αλλά τελικά μας είχαν στήσει». Τάδε έφη Μίλινκο Πάντιτς. Είμαι από τους τυχερούς Πανιώνιους που είδα τον Μίλινκο, τον «Σόλε», να κάνει μαγικά πράγματα με τη «κυανέρυθρη» φανέλα. Μια φανέλα που ο Πάντιτς αγάπησε πραγματικά και το απέδειξε μένοντας στην ομάδα που υποβιβάστηκε και την βοήθησε να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Ποιος από τα παικτάκια που κατά ακιρούς φόρεσαν την φανέλα του «Ιστορικού» θα το έκανε αυτό; Κανείς!

*** Ο Μίλινκο Πάντιτς επέλεξε να γράψει το ονομά του στην υπεραιωνόβια ιστορία του Πανιωνίου. Θα είναι για πάντα κομμάτι αυτής της ομάδα που κόντρα σε «θεούς & δαίμονες» πορεύεται στον ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να πω ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον Πάντιτς γιατί ποτέ δεν το έπαιξε διπλωμάτης και κάθε φορά που τον ρωτάνε δηλώνει «Πανιώνιος». Ευγε Σόλε. Να ‘σαι γερός και δυνατός…

*** Αρχίζουν τελικά τα πλέι οφ και η ομάδα είναι πανέτοιμη. Με καλά νέα, όπως η οριστική συμφωνία του Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και την κλήση (επιτέλους…) στην Εθνική ομάδα του Τάσου Μπακασέτα. Με την ευκαιρία θα ήθελα, με όλο το σεβασμό, να γράψω δυο λόγια για τον Τάσο. Ξέρω ότι ακούει πολλά, του λένε πολλά, του υπόσχονται (πιθανότατα…) ακόμα περισσότερα. Εγώ δεν έχω την απαίτηση από έναν επαγγελματία να μην σκεφτεί το μέλλον του. Θέλω όμως από τον Τάσο Μπακασέτα που γνώρισα δυο χρόνια τώρα να κάνει αυτό που έκανε στη παρουσία του στη Νέα Σμύρνη. Να σεβαστεί τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει πολύ ωραία, ποδοσφαιρικά, πράγματα. Δεν έχω καμία αμφιβολία, απλά ήθελα να το γράψω άλλη μια φορά. Εξάλλου ο Τάσος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας στα πλέι οφ….

*** Δυο κουβέντες για τα πλει οφ προς την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκα. Ο Πανιώνιος δεν θα γίνει ποτέ σάκος του μποξ. Απαιτούμε διαιτησία 50-50 και τίποτα άλλο. Με τέτοια διαιτησία θα δούμε κάθε ομάδα που θα πάει. Μην τολμήσετε να αδικήσετε τον Ιστορικό. Μην τολμήσετε να μην σεβαστείτε τον προπονητή και τους παίκτες μας. Αυτά και τα υπόλοιπα στα γήπεδα…

*** Η ομάδα μπάσκετ είναι δυο ματς μακριά από την επιστροφή (αρχικά…) στην Α2. Δυο νίκες μας χωρίζουν για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπουν οι βάσεις για να ξαναγίνει ο Ιστορικός αυτό που ήταν πάντα στο μπάσκετ. Ανταγωνιστικός, υπολογίσιμος και Ευρωπαίος.

**** Όμως το τμήμα έβγαλε καρδιά «Πάνθηρα» ήταν αυτό του χαντμπολ. Αντιγράφω: Τη μισή χρονιά με μικρούς. Με έδρα τον Βύρωνα. Χωρίς γήπεδο για προπόνηση. Με τραυματισμό του βασικού όπλου (Νικολόπουλος) και απουσίες σε πολλούς αγώνες των πιο βασικών (Λέκκας κ.α.). Χωρίς στήριξη από τον κόσμο. Χωρίς λεφτά. Μετά από μια χρονιά εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων (θυμάστε πέρυσι δεν κατέβηκε η ομάδα). Και όμως με όλα αυτά η ομάδα Χαντμπολ κέρδισε στον δεύτερο γύρο όλες τις ομάδες (πλην πρώτου και δεύτερου) και αν είχαμε ακόμα καιρό μπροστά μας, μπορεί και ανέβαινε. Επίσης για να μην ξεχνάμε. Ο προπονητής δεν πληρώνεται, ο έφορος βάζει από τη τσέπη του και με παίκτες που κάνουν ο,τι κάνουν για να τιμήσουν το σήμα που φοράνε, αυτοί οι τύποι είναι ήρωες! Είναι ο Πανιώνιος! Ενώνω και εγώ τη φωνή μου και ζητώ η ομάδα χαντμπολ να βρει στέγη στη Νέα Σμύρνη και όλοι μας να στηρίξουμε περισσότερο την προσπάθεια της.

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια