Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να αυξήσει τις ελπίδες του...

Να πάρει τη νίκη, με την οποία θα αυξήσει της ελπίδες του για την εξασφάλιση μίας καλής θέσης στα play off, θέλει ο Πανιώνιος στο σημερι...

Να πάρει τη νίκη, με την οποία θα αυξήσει της ελπίδες του για την εξασφάλιση μίας καλής θέσης στα play off, θέλει ο Πανιώνιος στο σημερινό (23/05,18:15) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιστορικός στις δύο πρώτες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος μετράει μία ισοπαλία (με τον ΠΑΟ) και μία ήττα (από την ΑΕΚ) και θα επιδιώξει κόντρα στον "δικέφαλο του Βορρά" να πάρει το πρώτο του "τρίποντο".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού εκτός από τον τραυματία Τζανδάρη, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» της αποστολής είναι οι :Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Με μία αλλαγή...

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Έλληνας προπονητής, αυτό αναμένεται να έχει μία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα του ΟΑΚΑ, καθώς είναι πολύ πιθανό ο Καραμάνος να παίρνει τη θέση του Χαλκιαδάκη.

Ο Διούδης θα βρίσκεται στην εστία, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κόρμπος, Σιώπης και μπροστά τους οι Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ξαφνικά λίγο πριν από τον αγώνα,
    ο Μπάκα υπογράφει στην Άεκ, την ομάδα της καρδιάς του
    ο Ανσαριφάντ προτάθηκε στον ΟΣΦΠ
    κι η Ουέφα θα είναι σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα για τον φάκελο.

    Δαλαδή τι άλλο να κάνουν για να αποσπάσουν την προσοχή της ομάδας? Μόνο γυμνόστηθες γκόμενες στην προπόνηση δεν έστειλαν!!!
    Και τα παπαγαλάκια σε επιφυλακή να μην χάσουν την ευκαιρία!!!

    Νικήστε σήμερα ρε μάγκες να τους στείλετε αδιάβαστους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή