Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Προστατεύουμε την έδρα μας»

Την προσοχή στον κόσμο του Πανιωνίου εφιστά η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη (31/0...

Την προσοχή στον κόσμο του Πανιωνίου εφιστά η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη (31/05,20:15).

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα συνεχιστεί την Τρίτη, ημέρα του αγώνα ως εξής. Από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα αποτελέσει και την φιέστα για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία της ομάδας και την επιστροφή της, όχι μόνο στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εφιστά την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο για την προστασία της έδρας μας.

Την Τρίτη, παρακολουθούμε τον αγώνα, δίνουμε τα συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για τις στιγμές που μας χάρισαν, αλλά πολύ περισσότερο προστατεύουμε την έδρας μας από το ενδεχόμενο τιμωρίας και επιβολής προστίμων.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου το ΑΜΚΑ τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια