Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ειδική προσφορά της ΠΑΕ

Ειδική προσφορά της ΠΑΕ Πανιώνιος για τους δύο τελευταίους αγώνες των Play off. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Νέα ειδική προσφ...

Ειδική προσφορά της ΠΑΕ Πανιώνιος για τους δύο τελευταίους αγώνες των Play off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Νέα ειδική προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στους φιλάθλους της. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, αποφάσισε να υπάρξει πακέτο εισιτηρίων για τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της περιόδου, με προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένες θύρες.

Στο πλαίσιο αυτό, για την αγορά πακέτου εισιτηρίων γα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑΠΑΚΕΤΟ 2 ΑΓΩΝΩΝ
ΘΥΡΑ 210 + 10= 20 ευρώ15 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 4 & 715 + 15= 30 ευρώ20 ευρώ
ΘΥΡΑ 5/6 Α & Γ25 + 25= 50 ευρώ35 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του πακέτου της ειδικής προσφορά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οι γυναίκες και τα παιδιά έως 14 ετών θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης δωρεάν, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Τέλος αγορά εισιτηρίων, τόσο των μεμονωμένων, όσο και αυτών της ειδικής προσφοράς μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA στην διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια