Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η προπώληση των εισιτηρίων

Σε ενημέρωση για την προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Θυμίζουμε πως το εν λόγω ματς...

Σε ενημέρωση για την προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Θυμίζουμε πως το εν λόγω ματς είναι το τελευταίο της σεζόν για τους κυανέρυθρους και οι άνθρωποι  του συλλόγου θα δώσουν γιορτινό χαρακτήρα, ώστε όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι να πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκός διοργανώσεις.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την ΑΕΚ συνεχίζεται την Δευτέρα. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, από τις 12:00 έως και της 20:00.

Μέχρι στιγμής, αρκετοί είναι οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έχουν σπεύσει προκειμένου να αγοράσουν τα εισιτήριά τους και να δώσουν το παρών στην γιορτή που ετοιμάζει η διοίκηση της ΠΑΕ για το κλείσιμο της επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA στην διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panionios-eisitiria-agonon-2015-16/ "

Δεν υπάρχουν σχόλια