Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Χαζή ήττα»

Στο πεντάλεπτο πίεσης της ΑΕΚ, από το οποίο προήλθε και το γκολ που έκρινε τον αγώνα, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Ιστο...

Στο πεντάλεπτο πίεσης της ΑΕΚ, από το οποίο προήλθε και το γκολ που έκρινε τον αγώνα, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, τόνισε αναλυτικά:

«Αυτά τα πέντε λεπτά ήταν. Σε πέντε λεπτά χάσαμε το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε σε εκείνα τα λεπτά να διώξουμε την μπάλα από την περιοχή μας. Ήταν μία χαζή ήττα για μένα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Οι ευκαιρίες και των δύο ομάδων ήταν ίδιες.

Κάναμε περισσότερα λάθη εμείς και έτσι μας απείλησε η ΑΕΚ. Έχω πει ότι θα πάρουμε εμπειρίες από αυτά τα ματς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως απλά θα μπαίνουμε και θα παίζουμε, πρέπει να δίνουμε αυτά που μπορούμε», ήταν τα λόγια του στο συνδρομητικό κανάλι.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς έπρεπε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την κούραση και την ψυχολογική κατάσταση του αντιπάλου. Δεν τα καταφέραμε γιατί είχαμε σε κακή βραδιά κάποια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις περισσότερες από την ΑΕΚ. Περιμέναμε όμως ένα 10λεπτό ξέσπασμα της ΑΕΚ, το οποίο και έγινε και μέσα σε αυτό ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ.

Βλέπω όμως πως κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα. Αρκετά παιδιά κοιτούν περισσότερο τον εαυτό τους και λιγότερο την ομάδα. Για μένα είναι καλό αυτό γιατί είναι οδηγός για τη νέα χρονιά. Δεν ε΄χω απαίτηση να κερδίζουν όλα τα ματς, αλλά να τα δίνουν όλα. Θα δούμε στα επόμενα ματς σε ποιους θα δίνουμε ευκαιρία. Δεν είναι δίκαιο να παίζει με τον Πανιώνιο είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα βλέπετε είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γι’ αυτό τι λένε και πως τα φτιάχνουν τα προγράμματα όλοι πρέπει να προσέχουν. Αυτή τη στιγμή η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα είναι η ΑΕΚ, μετά εμείς και μετά οι άλλοι. Η ΑΕΚ θα παίζει συνέχεια. Εμείς θα παίζουμε ανά 2-3 μέρες. Τη Δευτέρα είναι σημαντικό το παιχνίδι για μας. Αν κάνουμε κάτι έχει καλώς».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια