Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαγική βραδιά στο «αντίο» του Ρεκόμπα (video-photos)

  Την αποθέωση γνώρισε ο Αλβάρο Ρεκόμπα, στην τελευταία του παράσταση! Ο άλλοτε αστέρας του Πανιωνίου έζησε μία μαγική βραδιά, σε φιλικ...

 Την αποθέωση γνώρισε ο Αλβάρο Ρεκόμπα, στην τελευταία του παράσταση!

Ο άλλοτε αστέρας του Πανιωνίου έζησε μία μαγική βραδιά, σε φιλικό παιχνίδι που προγραμματίστηκε για ν' αποχαιρετήσει τα γήπεδα.

Πολλοί φίλοι και παλιοί συμπαίκτες έδωσαν το "παρών" στο "αντίο" του Ρεκόμπα στους αγωνιστικούς χώρους.  Τα ξημερώματα, στο Μοντεβίδεο μεγάλοι παίκτες όπως οι  Βαλντεράμα, Ρικέλμε, Ζανέτι, Ζαμοράνο, Τόλντο και άλλοι πολλοί, βρέθηκαν στο πλευρό του "Τσίνο" για να τον τιμήσουν,. με τους φιλάθλους από την μεριά τουςνα δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Στο «Estadio Gran Garque Central», πέτυχε γκολ με το ... μαγικό του αριστερό πόδι, αν και ήταν από το σημείο του πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής, προς τιμήν του, αναμέτρησης, με τον ίδιο να δηλώνει λίγο μετά το ματς:

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος που έπαιξα δίπλα σε τόσους Πρωταθλητές και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Πάντοτε θα είμαι ευγνώμων για όσα έζησα. Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και ήθελα πάντοτε να δίνω χαρά στον κόσμο με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ακόμα κι αν έκανα λάθη, όπως λέει ο κόσμος, αυτά με δίδαξαν πολλά και τα κρατάω σαν ανάμνηση».




Δεν υπάρχουν σχόλια