Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Είχε... «Μπάκα»!

Το εξαιρετικό γκολ του Μπακασέτα στο 77ο λεπτό έδωσε στον Πανιώνιο τον βαθμό της ισοπαλίας στην Βέροια, με την ομάδα του Ουζουνίδη να ...

Το εξαιρετικό γκολ του Μπακασέτα στο 77ο λεπτό έδωσε στον Πανιώνιο τον βαθμό της ισοπαλίας στην Βέροια, με την ομάδα του Ουζουνίδη να μένει για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη στο πρωτάθλημα (και 11 σε όλες τις διοργανώσεις)!

Ξανά μόνος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ βρέθηκε ο Ιστορικός, καθώς με την ισοπαλία στην Ημαθία έφτασε τους 36 βαθμούς, έναν πάνω από τον ΠΑΟΚ και τρεις από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι κυανέρυθροι αν και βρέθηκαν να χάνουν από το πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν σε μία ακόμη αναμέτρηση εγωισμό και χαρακτήρα και με σκόρερ τον Μπακασέτα πήραν έναν σημαντικό βαθμό για την επίτευξη του στόχου της πεντάδας.

Το παιχνίδι

Η Βέροια ξεκίνησε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του και προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους –κυρίως- από τα άκρα.

Στο 21’ λίγο έλειψε να απειλήσει ο Μπακασέτας μέσα από την περιοχή, όμως του σουτ του επιτελικού μέσου του Πανιωνίου κόντραρε σε σώματα.

Δύο λεπτά αργότερα (23’) οι γηπεδούχοι ευτύχισα, από μία στημένη φάση, να ανοίξουν το σκορ. Ο Μαγέφσκι εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με την άμυνα του Πανιωνίου να μην αντιδράει καλά και τον Μαλόν αμαρκάριστος να πιάνει την κεφαλιά για το 1-0 της ομάδας του.

Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν την κατοχή της μπάλας, με τους Βιγιάλμπα, Μπακασέτα και Καραμάνο να είναι οι πιο δραστήριοι στο επιθετικό κομμάτι.

Ανα εξαιρέσουμε όμως δύο μακρινά σουτ του Αργεντινού από μακρινή απόσταση, ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ξανά η Βέροια μπήκε καλύτερα, χωρίς να απειλήσει, αλλά έχοντας τον έλεγχο.

Οι κυανέρυθροι στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πιο πολλές φορές στην επίθεση.

Ο Πανιώνιος, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοση του μετά από τα πρώτα 10 λεπτά, ωστόσο δεν έβρισκε διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

Δύο καλές στιγμές για την ομάδα του Ουζουνίδη προήλθαν από σουτ των Μασούρα, Καρίμ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 77’ όμως, ο Μπακασέτας δημιούργησε από μόνος τος τις προϋποθέσεις και με ένα απίστευτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός επιτελικός χαφ του Ιστορικού πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Βέροιας και με ένα ξαφνικό εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά, έχοντας και την ψυχολογία της ισοφάρισης, ο Ιστορικός ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε και για δεύτερο τέρμα, ώστε να πάρει τη νίκη.

Μασούρας, Καραμάνος και Μπακασέτας ήταν δραστήριοι, με το αποτέλεσμα όμως να μην αλλάζει και τον Ιστορικό να παίρνει την ισοπαλία.

Το φιλμ του αγώνα

21’: Σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

23’: Κεφαλιά του Μαλόν, μετά από κόρνερ και γκολ για την Βέροια.

25’: Μακρινό σουτ του Βιγιάλμπα, μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.

37’ Σουτ του Βιάλμπα, η μπάλα άουτ.

58’: Σουτ του Μασούρα, η μπάλα άουτ.

73’: Καλό σουτ του Καρίμ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

77’ ΓΚΟΟΟΛ!: Σουτάρα έξω από την περιοχή από τον Μπακασέτα και 1-1!

82’: Ωραία ενέργεια του Μασούρα, το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
Σούπερ Λιγκ 2015/16, 23η Αγωνιστική, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Γκολ: Μαλόν (23’) – Μπακασέτας (77’)
Διαιτητής: Α. Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Κ. Μερκενίδης (Μακεδονίας), Π. Πάτρας (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Ε. Σκούλας (Σερρών)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Ρ. Μπράβο, Αραγονές, Σιόντης, Άρτσε (80’ Καϊκούτ), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Γιουσούφ (59’ Ανάκογλου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (74’ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Βιγιάλμπα (58’ Μασούρας), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (89’ Καθάριος)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο