Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει αλλαγή Δελφάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, η ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε αίτημα στην ΚΕΔ, μέσω του οποίου ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή...

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, η ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε αίτημα στην ΚΕΔ, μέσω του οποίου ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, όπως είχαμε ήδη αναφέρει, υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια, από το άκουσμα της είδησης πως ορίστηκε ο Δελφάκης να "σφυρίξει" την αναμέτρηση της ομάδας με τον Λεβαδειακό.

Βασική αιτίας αυτής της δυσαρέσκειας αποτελούσε φυσικά το γεγονός πως ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι μέλος της ΕΠΣ Αρκαδίας, όπου έχει την έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης, δηλαδή η ομάδα που αποτελεί τον βασικό αντίπαλο του Πανιωνίου στην «μάχη» της εισόδου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι φοβούνται πως ο διαιτητής ενδέχεται να δεχθεί πιέσεις από τον τοπική κοινωνία εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης και γι' αυτό το λόγο η ΠΑΕ πήρε την απόφαση, όπως αναφέραμε, να αποστείλει σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ, ζητώντας την αντικατάσταση του διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια