Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια Χριστούγεννα (photos)

Μέσα σε ένα εορταστικό (λόγω των ημερών) κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου στο ξενοδοχείο ...

Μέσα σε ένα εορταστικό (λόγω των ημερών) κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου στο ξενοδοχείο 'Palace" της Γλυφάδας. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα ζαχαροπλαστεία "Μελιστάλακτο" και η εταιρία ένδυσης "Μexx", ενώ χορηγός επικοινωνίας τα panionianea.gr.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Πανιώνια  οικογένεια έδωσε το "παρών", με τα μέλη της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και όχι μόνο να έχουν μαζί και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλωστε, για την διασκέδαση των "μικρών" υπήρχαν κλόουν, ταχυδακτυλουργοί  και ο Πάνθηρας η μασκότ.

Μετά το φαγητό και τα... παιχνίδια των παιδιών ακολούθησε ομιλία, αρχικά από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα.

 «Ξεκινάω με ευχαριστίες για τη χρονιά που μας πέρασε. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα της διοίκησης, που πραγματικά έχουν μαζί μ' εμένα προσπαθήσει πάρα πολύ για να βρισκόμαστε στο σημείο που είμαστε σήμερα. Εν συνεχεία, όλο το προπονητικό τιμ που πραγματικά τις ελπίδες μας τις έχουν ευοδώσει και βρισκόμαστε σήμερα όπως και πέρυσι σε αυτή την γιορτή χαρούμενοι. Για μας είναι γιορτή όλη η χρονιά. Τους ευχαριστούμε από την ψυχή μας.

Και κυρίως τα εργαλεία μας που είστε εσείς οι παίκτες που με την προσπάθειά σας και την κατανόησή σας προς όλους εμάς, πρέπει να σας ευχαριστήσουμε. Θέλουμε αυτό το κλίμα που υπάρχει, αυτή η οικογένεια που είμαστε, να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι. Αυτό είναι που κάνει όλους τους άλλους να ζηλεύουν και να προσπαθούν να μοιάσουν στον Πανιώνιο».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό και αυτό δεν είναι τυχαίο και το ξέρετε πολύ καλά εσείς», με τους παίκτες από την μεριά τους να αποθεώνουν τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου .

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος τόνισε:  «Χρόνια πολλά και από μένα με αγάπη. Σας εύχομαι κάθε ευτυχία με τον καινούργιο χρόνο. Να μας πάνε όλα δεξιά, όπως μας πάνε. Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές, σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και ευχόμαστε να έχετε μία ανάλογη πορεία και στον δεύτερο γύρο για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κάποιοι θέλετε να κάνετε μεταγραφές και να πάτε σε μεγαλύτερες ομάδες, αν και ο Πανιώνιος είναι μία από τις μεγάλες ομάδες. Αυτό το έχετε καταλάβει από τον τρόπο που αντιμετωπίζεστε τις δήθεν μεγάλες ομάδες. Θέλετε βέβαια να κάνετε ένα βήμα παραπάνω, όπως και ο Μπούμι (σ.σ. Μπουμάλ). Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα στο τέλος της χρονιάς και να είμαστε και στην Ευρώπη».

Το τέλος της βραδιάς βρήκε άπαντες ευχαριστημένους, με τα μικρά παιδιά βέβαια να είναι είναι με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, καθώς έπαιξαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ έφυγαν από την γιορτή και με αναμνηστικά δώρα.




*Τις επόμενες ώρες θα δημοσιευθούν αποκλειστικά στα panionianea.gr,
συνεντεύξεις και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την Πανιώνια εκδήλωση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης  -  Φωτογραφίες: Κατερίνα Κοντού

Δεν υπάρχουν σχόλια