Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

K17: Εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκο

Η Κ17 του Πανιώνιου  επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Μοσχάτου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματο...

Η Κ17 του Πανιώνιου  επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Μοσχάτου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Η ομάδα του Δημήτρη Κουζινού επικράτησε  εύκολα του Παναθηναϊκού αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο  και με την νίκη αυτή  βρέθηκε  στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πάνω από τους πράσινους  του Κώστα Φρατζέσκου.

Αρκετά νωρίς άνοιξε το σκορ ο Ιστορικος συγκεκριμένα στο 26 ο Κουτσοποδιώτης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του  Χριστογιώργου γράφοντας έτσι το 1-0.

 Οι ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου  συνέχισαν  δυναμικά  ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που ήρθε στο   35' απο  εκτέλεση κόρνερ του Αρβανίτη  ο Γιαννής,  με καρφωτή κεφαλιά  διαμόρφωσε το τελικό  2-0, και  σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια

Ο Ιστορικός στο δεύτερο ημίχρονο έκανε σωστή διαχείριση του ματς  έδωσε μεν χώρο στον αντίπαλο άλλα ήταν πολύ καλός αμυντικά   και με φοβερές  αντεπιθέσεις  προσπάθησε να  διευρύνει το σκορ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να το πετύχει. Έτσι το 2-0 παρέμεινε


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης (26’ Αρβανίτης), Γιαννής, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Ουργκές (79’ Βέλμαχος), Ματσαδές (88’ Αδαμίδης), Σουρνάκης (62’ Βερνάρδος), Αναστόπουλος (83’ Δερμιτζάκης).


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Γκουντούνας (87’ λ.τ. Μαργαρώνης), Ντόκο, Μανιδάκης, Νικολογιάννης, Βαρέσης (46’ Σκεντεράι), Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Λώλος (75’ Ζώτος), Καλομοίρης, Δημήτρουλας (46’ Χριστοδούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια