Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα και στη Λιβαδειά!

Ο Ιστορικός πέρασε σαν... σίφουνας από την Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0 του γηπεδούχου Λεβαδειακού. Έφτασε τους 16 βαθμούς, τρίτη...







Ο Ιστορικός πέρασε σαν... σίφουνας από την Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0 του γηπεδούχου Λεβαδειακού. Έφτασε τους 16 βαθμούς, τρίτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ επιθετικά πέτυχαν δύο τέρματα και έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκαν οι Καραμάνος και Μπουμάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιστορικός με αυτή τη νίκη έσπασε την "κατάρα" της Λιβαδειάς, καθώς για πρώτη φορά, μετά από 14 παιχνίδια των δύο ομάδων στο γήπεδο του Λεβαδειακού, κατάφερε να πάρει το "τρίποντο".

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε καλά στο γήπεδο, μη θέλοντας να δώσει χώρους στον αντίπαλο του.

Στο 4’ ο Καραμάνος ανατράπηκε από τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, με τον διαιτητή Κιοτζένη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Η μπάλα παιζόταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνα τους.

Στο 14’ ο Πανιώνιος είχε μία πολύ καλή στιγμή. Ο Οικονόμου έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Βιγιάλμπα, έκανε και το δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να διώχνει δύσκολα.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το «καλημέρα»στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βιγιάλμπα έδωσε όμορφα στα δεξιά στον Μπουμάλ, αυτός έκανε την σέντρα και ο Καραμάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το τέρμα έδωσε «πνοή» στον αγώνα, καθώς ο Λεβαδειακός όπως ήταν λογικό ήθελε να αντιδράσει και ο Πανιώνιος θα έβρισκε περισσότερους χώρους.

Στο 55’ ο Μαχαίρας απείλησε με σουτ την εστία του Παπαδόπουλου, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ιστορικός, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, έκανε το 0-2. Ο Μπουμάλ έδωσε την μπάλα στον Μπακασέτα, αυτός βρήκε ξανά τον Καμερουνέζο άσο, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ «έγραψε» το 0-2!

Στο 63’ ο Παπαδόπουλος έκανε τεράστια επέμβαση. Ο Μάντζιος επιχείρησε το συρτό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στα επόμενα λεπτά, προκειμένου να πετύχουν κάποιο τέρμα το οποίο θα τους επιτρέψει να «επιστρέψουν» στο παιχνίδι.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας όμως ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στον Λεβαδειακό να δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους.

Στο 82’ ο Καραμάνος στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή, με τον Χαλκιαδάκη να περνάει στην θέση του.

Τελικό σκορ 2-0 για τον Ιστορικό, με τους 50 φίλους του Πανιωνίου στην εξέδρα να αποθεώνουν την ομάδα.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Γιάχιτς, Μουλόπουλος, Εντουίν, Στάθης, Φαβάλι, Μαχαίρας (60’ Γιακουμάκης), Νικολάου, Ρομέου, Μάντζιος, Ναβάρο (64’ Ντομοφσίσκι).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (68’ Ανσαριφάρντ), Ρισβάνης, Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Σιώπης, Βλάχος, Κόρμπος, Καραμάνος, Βιγιάλμπα

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια