Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα ενημέρωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του συλλόγου για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (13/0...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του συλλόγου για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (13/09, 20:30).

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπενθυμίζει πως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει από τις 10:00 π.μ. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα. Από τις 12:00 θα ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη. Και τα δύο εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, προκειμένου να αποφευχθεί η αναμονή τους εξαιτίας της καταγραφής των στοιχείων τους, όπως απαιτεί ο νέος αθλητικός νόμος. Για την αγορά εισιτηρίου, απαραίτητα είναι η Αστυνομική Ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ. Κάθε εισιτήριο θα φέρει διαφορετικό όνομα κατόχου με τα αντίστοιχα στοιχεία. Για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου, απαραίτητος είναι και ο ΑΜΚΑ του παιδιού.

Τα παιδιά έως 10 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύσουν οι ταυτότητες αθλητών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ως εκ τούτου θα πρέπει να εκδίδεται παιδικό εισιτήριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια