Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν άντεξε στο «Καραϊσκάκη»

Την ήττα με 3-0 γνώρισε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό ο Ιστορικός, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.  Η ομάδα του Ουζο...


Την ήττα με 3-0 γνώρισε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό ο Ιστορικός, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. 

Η ομάδα του Ουζουνίδη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προσπάθησε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη αμυντική λειτουργία και να "χτυπήσει" επιθετικά στις αντεπιθέσεις.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ έχασε τεράστια ευκαιρία λίγο μετά το 1-0 να ισοφαρίσει για τον Πανιώνιο, ενώ από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα αγωνίστηκε μόνο ο Ανσαριφάρντ για περίπου 25 λεπτά.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βιγιάλμπα που δεν έφτασε πριν την έναρξη του αγώνα η μπλε κάρτα του από την Αργεντινή και ο Καραμάνος που βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στον σύλλογο.

Το πρώτο γκολ μπήκε για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο με τον Φορτούνη και τα άλλα δύο στο δεύτερο (το ένα στις καθυστερήσεις) με σκόρερ τους Μπουχαλάκη, Ντοσεβί.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε από το ξεκίνημα του αγώνα να πιέσει και στο 1ο λεπτό το σουτ που έκανε Φινμπόγκασον μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 5’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Παπαδόπουλου, με τον Φορτούνη να το εκτελεί, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Νίκος Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ του μακρινό δυνατό σουτ του Μιλιβόγιεβιτς.

Πάντως η ομάδα του Ουζουνίδη διατηρούσε τους παίκτες του Ολυμπιακού έξω από την περιοχή του Παπαδόπουλου, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν –κυρίως- από τα πλάγια να διασπάσουν την αμυντική διάταξη του Ιστορικού.

Στο 25’ όμως η αντίδραση της άμυνας δεν ήταν σωστή και ο Φορτούνης κατάφερε να ξεφύγει από τον Σιώπη και με κοντρόλ και πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Πανιώνιος έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και στο 28’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μπουμάλ, μετά από κόντρα, έκανε το σουτ-προβολή μέσα από την περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στα επόμενα λεπτά, όμως, οι κυανέρυθροι οπισθοχώρησαν δίνοντας μέτρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα η άμυνα να δέχεται συνεχώς πίεση. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ιστορικός μπήκε πιο καλά στο δεύτερο μέρος και στο 52’ δημιούργησε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ρομπέρτο έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έκανε ένα μακρινό σουτ, με τον Παπαδόπουλο να αντιδράει για μία ακόμη φορά σωστά.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα επόμενα λεπτά, με τον Πανιώνιο να μην δέχεται πίεση.

Στο 72’ όμως η ομάδα του Ουζουνίδη στάθηκε άτυχη. Ο Μπουχαλάκης έκανε ένα σουτ, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Χατζηισαϊα, με αποτέλεσμα να αλλάξει τροχιά και να καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μητρόπουλος έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπουμάλ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 81΄ο Παπαδόπουλος «έσωσε» την ομάδα από ένα τρίτο τέρμα, καθώς «πέταξε» στο αριστερό του «παραθυράκι» και έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Ντουρμάζ.

Δυστυχώς, όμως, το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ντοσεβί να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (86' νΤΟΣΕΒΊ), Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον (69’ Χάρα), Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σιόβας, Μαζουάκου, Πάρντο (76’ Σεμπά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (78’ Καθάριος), Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηϊσαϊας, Κόρμπος, Μασούρας, Σιώπης (64’ Μητρόπουλος), Ρισβάνης, Ντουρμισάι (64’ Ανσαριφάρντ)


Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια