Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα από τον... πρώην!

Την εκτός έδρας φιλική ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε ο Πανιώνιος, σε παιχνίδι που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Σ...

Την εκτός έδρας φιλική ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε ο Πανιώνιος, σε παιχνίδι που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Σκόρερ ο Γιάννου.

Οι κυανέρυθροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους και προσπάθησαν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Παπαδόπουλος, δεξί μπακ ο Αργυρόπουλος, αριστερό ο Ποζατζίδης και σέντερ μπακ οι Χατζηισαΐας, Οικονόμου. Κόρμπος και Μητρόπουλος στα χαφ, στο δεξί άκρο ο Μπουμάλ, στο αριστερό ο Βιγιάλμπα και ο Μπακασέτας πίσω από τον Ντουρμισάι.

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Κόρμπου, ο οποίος αποχώρησε στο 12', με τον Σιώπη να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη στιγμή του Ιστορικού έγινε στο 38', όπου ο Μπακασέτας γύρισε την μπάλα από αριστερά, όμως ο Οικονόμου από καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53' ο Γιάννου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, σκοράροντας έτσι απέναντι στην
πρώην του ομάδα.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι και με τις αλλαγές που έγιναν δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, με δύο σουτ του Σιώπη να μην φέρνουν αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές ο Πανιώνιος είχε καλή αμυντική λειτουργία, όμως επιθετικά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Φυσικά με την συμμετοχή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ομάδα, αλλά και την προσθήκη (τις επόμενες ημέρες) του Μπρούνο Χαλκιαδάκη (και ίσως του Καραμάνου), ο Ιστορικός θα δείξει καλύτερα στοιχεία στην επίθεση.

Για τον Πανιώνιο αγωνίστηκαν και οι: Διούδης, Μασούρας, Καθάριος, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας,

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Τορμένα, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Γιάννου, Λανθαρότε, Μάσα

Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Γουάτο, Ντούντου, Μπαράλες, Σκούρτης, Τσοκάνης, Φούντας

Δεν υπάρχουν σχόλια