Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό με τον Άρη Λεμεσού ο Πανιώνιος

Ο Ιστορικός θα δώσει το πρώτο του φιλικό στην Αθήνα σήμερα  αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Άρη Λεμεσού. Το σχετικ...

Ο Ιστορικός θα δώσει το πρώτο του φιλικό στην Αθήνα σήμερα  αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Άρη Λεμεσού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Στις 18:30 τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με αντίπαλο τον Αρη Λεμεσού. Υπενθυμίζεται πως τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα λειτουργήσουν κανονικά για τα εισιτήρια διαρκείας.


Μετά και τα τελευταία ρεπορτάζ που θέλουν τον Ιστορικό να κινείται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εντός συνόρων με την μορφή δανεισμού ο Πανιώνιος απαντάει κατηγορηματικα οτι δεν πρόκειται να αποκτηθεί παίκτης με την μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο,τονίζοντας ότι ο σύλλογος θα κινείται για δανεικούς μόνο στην περίπτωση που θα έχει έχει μελλοντικά όφελος και υλικό, εκτός από αγωνιστικό»,

Αναλυτικά, η θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Κάθε μεταγραφική κίνηση που γίνεται, πραγματοποιείται με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας και μόνο. Στο πλαίσιο αυτό, κανείς παίκτης δεν πρόκειται να αποκτηθεί ως δανεικός, αλλά μόνο εάν και ο Πανιώνιος έχει μελλοντικά όφελος και υλικό, εκτός από αγωνιστικό», αναφέρουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια