Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας: «Θα δίνουμε τα πάντα για τον Πανιώνιο»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας.  Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Η αποστολή του Ιστορικού...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Τάσος Μπακασέτας. 


Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Η αποστολή του Ιστορικού βρίσκται στο Καϊμακτσαλάν, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και τα panionianea.gr ήρθα σε επικοινωνία με τον Τάσο Μπακασετα, ο οποίος μίλησε για τον φετινό Πανιώνιο και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην έως τώρα δουλειά που γίνεται στην ομάδα, στις βλέψεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και στις εντυπώσεις από τον σύλλογο.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι σημαντικό για τον ίδιο που φέτος βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον κ. Ουζουνίδη.

Τέλος, αναφέρθηκε στον φετινό του στόχο, στις προσωπικές του φιλοδοξίες και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Ιστορικού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάσου Μπακασέτα στα panionianea.gr:

-Τάσο αρχικά θέλω να μου πεις για το πώς κυλάει έως τώρα η προετοιμασία…

«Τα πράγματα εδώ στο Καϊμακτσαλάν είναι πολύ καλά. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, πρωί-απόγευμα ,με όλα τα παιδιά κ το τεχνικό τιμ. Ο καιρός είναι όπως πρέπει για να δουλεύουμε ακόμα καλύτερα, γιατί στην Αθήνα όσο κάναμε είχε πολύ ζέστη, πράγμα που δυσκόλευε λίγο το έργο μας».

-Φέτος βρίσκεσαι από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να είναι σε έναν σύλλογο από το ξεκίνημα της χρονιάς;

«Είναι πολύ σημαντικό να είσαι από την αρχή με τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ. Πρώτα απ’ όλα για να γνωρίσεις ακόμα καλυτέρα τον κάθε συμπαίκτη σου ξεχωριστά, αλλά και να αφομοιώσεις τις εντολές του προπονητή σου. Βέβαια εγώ δεν μπορώ να έχω κάποιο παράπονο, γιατί από πέρυσι μόλις ήρθα στην ομάδα όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο με έκαναν να νιώσω από την πρώτη στιγμή μέλος της ομάδας».

-Σε τι δίνει βάση ο κ. Ουζουνίδης σε αυτές τις πρώτες μέρες;

«Περισσότερη βάση δίνει στην αμυντική τακτική και λειτουργία της ομάδας, αλλά και κ στο πρέσινγκ που θα κάνουμε στον αντίπαλο»

-Πως περιμένεις τη νέα σεζόν για τον Πανιώνιο;

«Η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά και ανακάμπτει από τα χρέη του παρελθόντος και χρόνο με το χρόνο θα είναι ακόμα καλυτέρα. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά που ο Πανιώνιος θα θέσει πολύ γερές βάσεις για να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας».

-Ποιες οι έως τώρα εντυπώσεις σου από την παρουσία σου στον σύλλογο;

«Πέρυσι όταν ήρθα στην ομάδα ήξερα τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά αυτό που με απασχολούσε ήταν να βοηθήσω τον Πανιώνιο να σωθεί στην κατηγορία. Φέτος τα πράγματα όπως έχουν πει και οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι καλυτέρα και ετσι δείχνουν με τις πράξεις τους, μιας και θα προπονούμαστε στο γήπεδο του Θρασυβούλου που το θεωρώ από τα πιο μεγάλα φετινά βήματα της ομάδας».

-Πως είναι το κλίμα ανάμεσα σας;

«Το κλίμα και πέρυσι και φέτος είναι εξαιρετικό. Βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο παίζει που είμαστε όλοι σχεδόν στην ιδία ηλικία, αλλά και ότι είμαστε σχεδόν όλοι Έλληνες και καταλαβαίνουμε την ελληνική πραγματικότητα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε με τον Πανιώνιο».

-Πως είναι η συνεργασία σου με τον κ. Ουζουνίδη;

«Η συνεργασία μου με τον κ. Ουζουνίδη είναι εξαιρετική από την πρώτη στιγμή. Σε συνεργασία με τον κ.Χριστόφορο Κολα, είναι ο προπονητής που με έχει κατευθύνει τόσο σωστά που και εγώ από την πλευρά μου δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

-Ποια είναι η θέσει που σου αρέσει και προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Οι θέσεις που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι αυτή του επιθετικού και ως δεύτερος επιθετικός . Όπως δηλαδή έπαιζα στα περσινά παιχνίδια».

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Τάσου Μπακασέτα;

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και σε προσωπικό επίπεδο να είμαι υγιής πάνω απ’ όλα και μέσα από την ομάδα να έρθει και η δική μου διάκριση».

-Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες για την καριέρα σου;

«Επιθυμία μου αρχικά είναι να καθιερωθώ στην ομάδα του Πανιώνιου, να πάνε όλα καλά και ύστερα να αγωνιστώ σε μια ομάδα του εξωτερικού».

Τέλος, θα ήθελα να στείλεις το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου…

«Είναι παράδειγμα το τελευταίο παιχνίδι της περασμένης σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου μας ώθησε και μας έδωσε δύναμη πάρα πολύ ο κόσμος. Θέλουμε κοντά τους φιλάθλους μας και εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε τα πάντα για τον Πανιώνιο σε κάθε αγώνα, προκειμένου να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια