Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με... ανατροπή!

Την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμ...

Την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-1 του αντιπάλου τους, με τον τεχνικό του Ιστορικού να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Ο Ιστορικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γιαννακόπουλο, Παντίδο, Χατζηισαΐα, Βλάχο, Οικονόμου, Γκέζο, Σιώπη, Κολοβό, Καθάριο, Μπούζα και Μασούρα.

Στο ξεκίνημα του ματς ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά και πριν καν ολοκληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά η κοντινή κεφαλιά του Μασούρα πέρασε λίγο άουτ και εν συνεχεία το καλό σουτ του Μπούζα είχε την ίδια κατάληξη.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Απόλλωνα έβρισκε όλο και καλύτερα τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και στο 43’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ανγκούλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Οικονόμου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.

Με το ξεκίνημα της «επανάληψης», ο Ουζουνίδης άλλαξε τους 9 από τους 11 ποδοσφαιριστές τους, με τους Καλογεράκη, Μητρόπουλο, Τασουλή, Μπουμάλ, Μπακασέτα, Αργυρόπουλο, Κόρμπο, Ρισβάνη και Φούντα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η εικόνα της ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο και στο 57’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Μπουμάλ εκτέλεσε το φάουλ έξω δεξιά από την περιοχή του Απόλλωνα και ο Μάκασέτας με εξαιρετική κεφαλιά «έγραψε» το 1-1.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει και στο 63' ο Φούντας συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Κολοβό, ο οποίος του έστρωσε την μπάλα και ο πρώτος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο 67’ ο τεχνικός του Πανιωνίου έκανε και τις δύο τελευταίες του αλλαγές, με τους Γκίνη και Χολέβα να παίρνουν τις θέσεις των Οικονόμου και Κολοβού.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Ιστορικό να χάνει αρκετές καλές ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Μπακασέτα, Μπουμάλ και Φούντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Οικονόμου, Γκέζος, Σιώπης, Κολοβός, Καθάριος, Μπούζας, Μασούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καλογεράκης, Μητρόπουλος, Τασουλής, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Χολέβας, Γκίνης.

Απόλλων: (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκιόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιανός, Λαγός, Σουάνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανγκούλο, Τζιώρας, Καλέργης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πίτκας, Χατζηζήσης, Φαρία, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Φουκαράς, Χαλκιαδάκης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια