Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυσκολεύουν τα πράγματα…

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, γνώρισε την ήττα με 94-78 στο κλειστό της Αρτάκης και πλέον τα ...



Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, γνώρισε την ήττα με 94-78 στο κλειστό της Αρτάκης και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για την… υπόθεση παραμονή.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Χουγκάζ ήταν πίσω στο σκορ και βρέθηκε να κυνηγάει τον αντίπαλο της.

Οι κυανέρυθροι υστέρησαν στο κομμάτι των ριμπάουντ, ενώ στα καίρια σημεία του αγώνα ο Πανιώνιος δεν είχε σωστή αντίδραση σε επίθεση και άμυνα.

«Όπλο» της ΑΕΚ στο παιχνίδι, εκτός από τα ριμπάουντ, ήταν και η ευστοχία που είχε από την γραμμή του τριπόντου, όπου «σκότωσε» τον Ιστορικό!

Για τον Πανιώνιο πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κόλεμαν με 17 πόντους , ενώ τον ακολούθησε ο Ταμπς με 15.

To κλειστό της Αρτάκης φυσικά ήταν κατάμεστο, ο κόσμος δημιούργησε μία "καυτή" ατμόσφαιρα, όμως δυστυχώς οι φίλοι του Πανιωνίου έφυγαν με απογοήτευση από το γήπεδο...

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και έχοντας την θερμή συμπαράσταση των οπαδών του κατάφερε να κλείσει την περίοδο με το υπέρ του 23-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των κυανέρυθρων και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Σκορ ημιχρόνου 40-48 για την ΑΕΚ.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Χουγκάζ προσπάθησαν να βρουν ξανά τα πατήματα τους στο παρκέ και με τους Ταμπς, Κόλεμαν και Βεργίνη μείωσαν την διαφορά. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε την ΑΕΚ μπροστά με 64-71.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι μπήκαν δυναμικά στην τελευταία περίοδο, όμως η ΑΕΚ βρήκε εκ νέου τις απαντήσεις με δυνατό της όπλο τα μακρινά σουτ και τα επιθετικά ριμπάουντ ανέβασε την διαφορά της στο +10 πέντε περίπου λεπτά πριν το φινάλε.

Το συγκρότημα του Χουγκάζ σε εκείνο το σημείο έκανε την ύστατη προσπάθεια για να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης, με τους Κόλεμαν, Κορόλεφ και Ταμπς να παίρνουν τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστή αντίδραση και με τα υπέρ τους ριμπάουντ και την ευστοχία τους τόσο από το τρίποντο όσο και μέσα από την ρακέτα κράτησαν την διαφορά τους, την αύξησαν κιόλας και τελικά ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Τελικό σκορ 78-94.

Δεκάλεπτα: 23-21, 40-48, 64-71, 78-94

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος 10 (1), Βεργίνης 11 (1), Κουκουλάς, Σπυρόπουλος 4, Στρναντ 8 (2), Σταμάτης, Γουντς 4, Κόλεμαν 17, Κορόλεφ 9, Ταμπς 15 (2), Διαμαντόπουλος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια