Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γκρανέρο: «Δίκαια νίκησε ο Πανιώνιος»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου επί της ομάδας του ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη ...

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου επί της ομάδας του ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι Κυπέλλου. Είχε ρυθμό, ένταση και ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε η ομάδα μας. Θέλαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και πιστεύω ότι έτσι προηγηθήκαμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μας πίεσε και μας έκλεισε στο δικό μας μισό. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και εμείς αναγκαστήκαμε να κάνουμε τρεις αλλαγές. Η νίκη του Πανιωνίου είναι δίκαιη. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν χάσαμε την πρόκριση. Είναι ανοιχτή η πρόκριση και θα παλέψουμε για αυτό τον θεσμό. Θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Για τον Μπεν: «Αρχικά έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι που υπάρχει με τον παίκτη. Είναι υπό διαπραγμάτευση το μέλλον του παίκτη. Επίσης ήταν πολύ κουρασμένος ο παίκτης από τα συνεχή παιχνίδια. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσει όσο πιο άμεσα γίνεται το μέλλον του παίκτη και για το καλό της ομάδας και του ίδιου».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια