Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όταν βάζεις δύο γκολ στην Τούμπα πρέπει να κερδίσεις»

Ο Πανιώνιος ήταν διαβασμένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όμως από την στιγμή που κατάφερε να πετύχει δύο γκολ θα έπρεπε να έχει πάρει και τ...

Ο Πανιώνιος ήταν διαβασμένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όμως από την στιγμή που κατάφερε να πετύχει δύο γκολ θα έπρεπε να έχει πάρει και τη νίκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Απόστολου Γιάννου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ιστορικού:

Για το παιχνίδι: «Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Είχαμε κλείσει τους χώρους. Όταν βάζεις δύο γκολ στην Τούμπα πρέπει να κερδίζεις. Δεν το κάναμε αυτό, δεχθήκαμε τρία γκολ, από στημένες φάσεις και πέναλτι. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στα γκολ που φάγαμε. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Δουλεύουμε περισσότερο αυτό το σημείο, της άμυνας. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη».

Για τις ευκαιρίες του Πανιωνίου: «Είναι πολύ σημαντικό ότι σε μία έδρα όπως η Τούμπα πετύχαμε δύο γκολ και κάναμε τόσες ευκαιρίες. Το θέμα είναι να προσέχουμε και να μην υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης».

Για το ότι δεν πανηγύρισε το γκολ: «Έπαιξα πρώτη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από σεβασμό δεν πανηγύρισα, όμως δεν σημαίνει κάτι. Ήθελα ο Πανιώνιος να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θέλει να γυρίσει στο ΠΑΟΚ: «Η δουλειά μου είναι να σώσουμε τον Πανιώνιο και να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Αυτό δεν είναι της παρούσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια