Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάλεσμα στον κόσμο!

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο μπασκετικός Πανιώνιος στο ερχόμενο (10/01,17:00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Οι ...

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο μπασκετικός Πανιώνιος στο ερχόμενο (10/01,17:00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Οι κυανέρυθροι του Βαγγέλη Αλεξανδρή προέρχονται από την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού και στόχος είναι να ξεκινήσουν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους και το 2015.

Στο κρίσιμο παιχνίδι, λοιπόν, με τον σύλλογο της Πάτρας, η διοίκηση του Ιστορικού, με ανακοίνωση της, καλεί τους φιλάθλους του συλλόγου να βρεθούν μαζικά στο κλειστό της Αρτάκης, προκειμένου να έρθει μία ακόμη επιτυχία, η οποία και θα "σηκώσει" βαθμολογικά την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο (10/1) ο Πανιώνιος θα δώσει το πρώτο ματς, για το 2015: θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πάτρας (17.00), με την παρουσία του κόσμου να είναι ανάγκη, για να μπορέσει η ομάδα να πανηγυρίσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Για αυτό και η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους, να βοηθήσουν για μία ακόμη φορά.

Ο Ιστορικός χρειάζεται τον έκτο παίκτη του, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου του. Οι παίκτες θέλουν την ώθηση που ξέρει να δίνει ο κόσμος της ομάδας, για να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να προσθέσει άλλη μια επιτυχία.

H διοίκηση προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, έως το τέλος του Ιανουαρίου, με έκπτωση 50% από την ονομαστική τους αξία».

1 σχόλιο