Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου στα panionianea.gr: «Πιστεύω στη νίκη με Ατρόμητο»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο 27χρονος αμυντικός του Ιστορικού αναφέρθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας...

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο 27χρονος αμυντικός του Ιστορικού αναφέρθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και στην… υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στα panionianea.gr:

-Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο γκολ κρίθηκε από ένα κόρνερ και μία αδράνεια της άμυνας. Δεν μας απείλησε ουσιαστικά ο Ολυμπιακός, ελέγξαμε το ματς, όμως στο τέλος φάγαμε ένα ακόμη γκολ».

-Για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας:
«Ο κ. Ουζουνίδης όσο χρονικό διάστημα είναι στην ομάδα έχει δουλέψει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ξέρει η ομάδα τι πρέπει να κάνει στο αμυντικό κομμάτι, είμαστε πιο σφιχτοί και παίρνουμε σωστά τις ευθύνες μας. Το δείξαμε και στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πολύ δυνατή ομάδα».

-Για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι στην έδρα μας όμως και πιστεύω ότι εξαρτάται 100% από εμάς. Αν είμαστε όπως στα τελευταία δύο παιχνίδι με ΟΦΗ και Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

-Για το τι πρέπει να έχει η ομάδα σε αυτό το ματς:
«Δεν χρειάζεται να έχουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια Να είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά, όπως και με τον ΟΦΗ, και να είμαστε πολύ σοβαροί πίσω».

-Για το αν είναι αισιόδοξος για την παραμονή:
«Φυσικά και είμαι αισιόδοξος δεν το συζητάμε. Η ομάδα έδειξε ανάκαμψη, συνεχίζουμε κάθε ματς και ξεχωριστά και τώρα στο μυαλό μας είναι ο Ατρόμητος. Μετά έρχονται οι γιορτές, θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε με τον νέο μας προπονητή και πιστεύω θα έχουμε καλή συνέχεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια