Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν παίρνει... αντί-Χάνκοκ!

Ο Λουκ Χάνκοκ θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες (σ.σ. λόγω τραυματισμού ), ωστόσο στον Πανιώνιο δεν σκέφτοντ...

Ο Λουκ Χάνκοκ θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες (σ.σ. λόγω τραυματισμού), ωστόσο στον Πανιώνιο δεν σκέφτονται να καλύψουν το "κενό" που αφήνει ο Αμερικανός, για όσο καιρό λείψει.

Πιο συγκεκριμένα η κυανέρυθρη ΚΑΕ, με επίσημη ενημέρωση της, αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης στο ρόστερ, καθώς θεωρείται πλήρες και ικανό για να επιτευχθεί ο στόχος.

Παράλληλα, επισημαίνει πως στον Πανιώνιο θα περιμένουν τον Χάνκοκ να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η σχετική ενημέρωση:

"Άνθρωποι της ΚΑΕ ενημερώνουν πως δεν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης το ρόστερ, διότι θεωρείται πλήρες και ικανό να διεκδικήσει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες και ταλαντούχοι νέοι, οι οποίοι συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Ο Ιστορικός θα περιμένει τον Αμερικανό να επιστρέψει και να βοηθήσει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ΣΚΡΑΤΣ Basket League".

Δεν υπάρχουν σχόλια