Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λιανός: «Με εξαπάτησαν...»

Σε οριακή κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο μπασκετικός ο Πανιώνιος, που κινδυνεύει άμεσα... Ο ιδιοκτήτης της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Ηλίας Λ...

Σε οριακή κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο μπασκετικός ο Πανιώνιος, που κινδυνεύει άμεσα...

Ο ιδιοκτήτης της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, μίλησε για τις επαφές που γίνονται με τους ανθρώπους της υποδομής για το αύριο της ομάδας, με την  κατάσταση να είναι απελπιστικά οριακή για την ομάδα.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: "Πέρα από τον προφανή λόγο της σωτηρίας του Πανιωνίου, όπως έχω δηλώσει και προηγουμένως, προχώρησα στην έκδοση της εγγυητικής, βασιζόμενος στις διαβεβαιώσεις, που μου έγιναν τηλεφωνικά και δια ζώσης ότι η σημερινή ομάδα, που διαχειρίζεται τις ακαδημίες του συλλόγου, θα αγόραζε τις μετοχές από μένα. Στα πλαίσια αυτά θα έδινα και κάποια επιπλέον χρήματα, μιας και δεν είχαν την ρευστότητα της εγγυητικής έναντι των παλιών οφειλών.

Οπως επίσης είναι γνωστό το Δ.Σ. που προσκομίστηκε στην ΕΕΑ απαρτίστηκε από μέλη της ομάδας των υποδομών και από ανθρώπους, που πρόσκεινται σε μέλη αυτής της ομάδας. Δυστυχώς την Τετάρτη παραβρέθηκε σε μία συνάντηση, όπου διαπίστωσα ότι αυτή η ομάδα δεν σκόπευε να τηρήσει την συμφωνία. Και επίσης δήλωσαν ότι παραιτούνται εκτός ίσως ενός.

Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι πάντα ήμουν έτοιμος να αναλάβω όλες τις οφειλές του παρελθόντος, αρκεί να έβγαινε η εγγυητική από τους νέους μετόχους, κάτι, όμως, που δεν συνέβη. Για την εγγυητική, την οποία έβγαλα εγώ, έδωσε 115.000 ευρώ.

Επειδή πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για την συμμετοχή της ομάδας στην Α1, ελπίζω να αναθεωρήσουν την στάση τους, πριν να είναι αργά. Εγώ έχω δηλώσει και επιμένω σε αυτό, καθότι πλέον δεν κατοικώ στην Ελλάδα, ότι δεν πρόκειται να ανακατευτώ στα μελλοντικά δρώμενα της ομάδας. Νοιώθω εξαπατημένος και αν δεν υπάρξει λύση, πολύ φοβάμαι ότι αυτό, που αποφύγαμε στην ΕΕΑ, θα συμβεί τώρα. Προφανώς και ονόματα υπάρχουν και γραπτά για αυτά, που είπα παραπάνω. Αλλά δεν θεωρώ να πω τίποτα παραπάνω αυτή την στιγμή", ήταν τα λόγια του Ηλία Λιανού στην sportday.


4 σχόλια

  1. ποιος λέει την αλήθεια τελικά ρε αδέρφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ειναι τωρα ολοι αυτοι που φωναζαν να φυγη ο Λιανος και οτι υπηρχε σχημα που θα αναλαμβανε την αγαπημενη μας ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δυστυχως αγαπητοι ΣυνΠανιωνιοι αποτι βλεπω ολα ηταν λογια για να διαφημηστουν καποιοι?? μαλλον δεν ενδιαφερετε κανεις και δεν μπορω να φανταστω τι θα γινη στο τελος ευχομαι τουλαχιστον μεχρι το βραδυ καποιοι να αναλαβουν εστω προσωρινα για να μην ειναι ακεφαλη η ομαδα να ξεκινηση τις αγωνιστικες υποχρεωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ποιόν να πρωτοπιστέψεις κι τι συμπεράσματα να
    βγάλεις; Και το ζήτημα δεν είναι μόνο να βρούμε ποιος φταίει, αλλά να υπάρξει συνέχεια
    για τον Πανιώνιο! Διότι μέχρι και αυτή τη στιγμή υπάρχει τρομερό πρόβλημα για
    το οποίο δε διαφαίνεται λύση!

    Τελικά το πρόβλημα του Πανιωνίου ήταν 2πλό! Δεν ήταν μόνο η κατάθεση της εγγυητικής
    και η εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα! Ήταν και εξακολουθεί να
    είναι ποιοί θα τρέξουν την ομάδα την επόμενη μέρα! Με το 2ο απ’ ότι φαίνεται
    να είναι το μεγαλύτερο! Το πρώτο λύθηκε την τελευταία στιγμή! Το 2ο όμως;
    Και είναι δυνατόν τα προβλήματα του Πανιωνίου ν’ αφήνονται για λύση την τελευταία
    στιγμή; Αυτό από μόνο του δεν είναι καταστροφικό; Ακόμη και στην περίπτωση, που
    βρεθεί λύση και για το 2ο πρόβλημα, όπως ευχόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καντε λιγο υπομονή! θα αναλαβουν της τυχες του ιστορικου άνθρωποι που ολοι αγαπησαμε...λιναρδος-μποσγανας-χρηστος χ.,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή