Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται ενίσχυση...

Η προσπάθεια των Εφήβων του Ιστορικού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών ήταν συγκλονιστική, όμως η ομάδα χρειάζεται και έμπειρους παίκτ...

Η προσπάθεια των Εφήβων του Ιστορικού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών ήταν συγκλονιστική, όμως η ομάδα χρειάζεται και έμπειρους παίκτες για να καταφέρει να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και στο φετινό πρωτάθλημα.

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Βασίλη Ξανθόπουλο, Δημήτρη Βεργίνη και Τόνι Γουντς.

Ο πρώτος, 30χρονος πλέι μέικερ (1,88μ.), έχει φορέσει άλλες δύο φορές την φανέλα της ομάδας (2007-2009 και 2011/12), ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ομπραντόιρο έχοντας 2,8 πόντους, 3,1 ασίστ, 1,8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 17 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην ισπανική λίγκα.

Ο 27χρονος Βεργίνης (1,92μ.), που αγωνίζεται σε δύο θέσεις των γκαρντ, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Βουλγαρία με τη Λουκόιλ έχοντας 8,5 πόντους, 2,6 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,1 κλέψιμο σε 22 λεπτά ανά αγώνα.

Τέλος, ο 24χρονος Γουντς (2,11μ.) είναι σέντερ και αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στη Νέα Κηφισιά έχοντας 6,4 πόντους και 4,4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Φυσικά η αναζήτηση έμπειρων παικτών συνεχίζεται και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και οι οριστικές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια