Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ίδιο έργο θεατές…

Ο Πανιώνιος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-0, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Τερεζόπουλου σε ...

Ο Πανιώνιος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-0, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Τερεζόπουλου σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν αγωνιστικά ανώτερη από την αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως ξανά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν σε γκολ και σε μία στιγμή αδράνειας δέχτηκε το τέρμα που της στέρησε και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το γκολ για τον Λεβαδειακό σημείωσε ο Γιακουμάκης στο 89ο λεπτό.

Το παιχνίδι

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και όσο περνούσαν τα λεπτά οι κυανέρυθροι ήταν αυτοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 11’ ο Φούντας έκανε ένα μακρινό πολύ δυνατό σουτ, με την Σηφάκη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει με δυσκολία την μπάλα σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Τερεζόπουλου με καλή αμυντική λειτουργία δεν κινδύνεψαν στην άμυνα τους και προσπαθούσαν –κυρίως- από τα πλάγια να «χτυπήσουν» τον αντίπαλο τους.

Στο 42’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου. Ο Γιάννου έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπούζα, όμως ο νεαρός μέσος του Πανιωνίου στην προσπάθεια του να περάσει και τον Σηφάκη έχασε το κοντρόλ, καθυστέρησε και έχασε την τεράστια ευκαιρία.

Στην «επανάληψη» ο Λεβαδειακός απείλησε πρώτος, με τον Παπαδόπουλο να αντιδράει σωστά στο δυνατό σουτ του Μαχαίρα.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι έκανε ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στο 56’ είχε μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Κονέ να κάνει την κεφαλιά και τον Παπαδόπουλο να διώχνει.

Η αντίδραση του Πανιωνίου ήρθε στο 63’, με τον Μπουμάλ να βρίσκει τον Μπούζα μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Η συνέχεια άνηκε στον Ιστορικό. Οι παίκτες του Τερεζόπουλου πήραν εκ νέου την κατοχή και πίεσαν τον Λεβαδειακό.

Στο 76’ ο Αργυρόπουλος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Φούντας έκανε την προβολή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ δοκίμασε το πόδι του, με την Σηφάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως σε μία ανύποπτη στιγμή, στο 89’, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Γιακουμάκης έκανε το συρτό σουτ και ο Λεβαδειακός έκανε το 1-0.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα βρήκαν τον Πανιώνιο να πιέζουν, όμως ο χρόνος που είχε απομείνει ήταν ελάχιστος και δεν επέτρεψαν στην ομάδα να αντιδράσει.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει μία πολύ καλή στιγμή στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Σηφάκη να διώχνει ξανά σε κόρνερ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σουτ του Βούκσεβιτς η μπάλα άουτ.

11’ Πολύ καλό σουτ του Φούντα έξω από την περιοχή, ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

42’ Ο Γιάννου βγάζει τετ α τετ τον Μπούζα, όμως ο νεαρός μέσος του Πανιωνίου στην προσπάθεια του να περάσει και τον Σηφάκη έχασε το κοντρόλ, καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.

45’ Κεφαλιά του Τομάς άουτ.

48’ Καλό σουτ του Μαχαίρα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παπαδόπουλος.

50’ Σουτ του Κονέ, αρκετά μέτρα άουτ η μπάλα.

54’ Το σουτ του Ορτέγκα περνάει άουτ.

63’ Από πολύ καλή θέση ο Μπούζας σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ.

76’ Σέντρα του Αργυρόπουλου, ο Φούντας κάνει την προβολή και η μπάλα άουτ.

80’ Καλό σουτ του Ιμπαγάσα, η μπάλα σε κόρνερ από τον Σηφάκη.

89’ Ο Γιακουμάκης με συρτό σουτ κάνει το 1-0 για τον Λεβαδειακό.

90+’ Σουτ του Κολοβού, σε κόρνερ και πάλι ο Σηφάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης (76’ Νικολακάκης), Βούκσεβιτς, Τομάς, Σοτέλο, Σάντσες (Γιακουμάκης), Ορτέγκα, Κονέ (88’ Γκόμες), Μπορνταγκαράι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90’ Πάνος), Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (76’ Ιμπαγάσα), Οικονόμου, Μπούζας (67’ Κολοβός)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια