Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακό πρόσωπο, δίκαιη ήττα!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Κομοτηνή από τον γηπεδούχο Πανθρακικό, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι ...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Κομοτηνή από τον γηπεδούχο Πανθρακικό, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν την χειρότερη τους εμφάνιση στην έως τώρα παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα και η μοιραία δεν μπόρεσαν να αποφύγουν το κακό αποτέλεσμα.

Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Ιγκόρ με πέναλτι στο 59’. Φάση που ο Ιστορικός έμεινε και με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζηισαϊα.

Το παιχνίδι

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας παράλληλα να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς όμως άνηκε στον Πανθρακικό. Στο 10’ ο Πέρεθ έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Αυτή η φάση έδωσε «αέρα» στους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά «πάτησαν» καλύτερα στο γήπεδο και πήραν την κατοχή της μπάλας.

Οι κυανέρυθροι έχασαν την συγκέντρωση τους και έδωσαν χώρο στον Πανθρακικό, ο οποίος ναι μεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία του Γιαννακόπουλου.

Στο 31’ ο Ιμπαγάσα επιχείρησε με μακρινό σουτ να απειλήσει τον Πασχαλάκη, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πάτησαν «γκάζι» και σε διάστημα ενός λεπτού δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες.

Αρχικά στο 36’ το σουτ του Πέρεθ κόντραρε και πέρασε κόρνερ και εν συνεχεία η πολύ καλή κεφαλιά του Εμπόου πέρασε λίγο άουτ.

Μετά από αυτό το… ξέσπασμα του Πανθρακικού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι το 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Πανθρακικό να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους για να πετύχει κάποιο γκολ.

Οι παίκτες του Τερεζόπουλου δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και έτσι έδιναν συνεχώς επιθέσεις στην ομάδα της Κομοτηνής.

Στο 58’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε προσπάθεια του Κάσες, με τον Σπάθα να καταλογίζει τράβηγμα του Χατζησαϊα στον αντίπαλο του και μάλιστα έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Πανιωνίου.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγκόρ, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του και ο Πανιώνιος βρέθηκε να είναι αναγκασμένος να συνεχίσει με 10 παίκτες!

Έτσι, το έργο του Ιστορικού δυσκόλεψε πολύ, με τον Πανθρακικό, έχοντας και παίκτη παραπάνω, να βγαίνει συχνά-πυκνά στην επίθεση προκειμένου να «καθαρίσει» το ματς.

Στο 71’ ο Πανιώνιος βγήκε στην επίθεση, μετά από αρκετά λεπτά και ο Μπουμάλ έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι, καθώς πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Πασχαλάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός «απάντησε» στις ευκαιρίες, με τον Γιαννακόπουλου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ντιγκινί.

Στο 80’, λόγω της βροχής που ξέσπασε στην Κομοτηνή, υπήρξε «μπλακ άουτ» στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για περίπου δέκα λεπτά το παιχνίδι. Τελικά επανήλθε το «φως» και ξεκίνησε εκ νέου το ματς.

Στα επόμενα λεπτά δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο στο ματς, μέχρι το 92’, όπου ο Μασούρας έκανε ένα καλό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Έτσι το 1-0 έμεινε έως το τέλος, με τον Πανιώνιο να γνωρίζει την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

10’ Σουτ του Πέρεθ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ για τον Πανθρακικό.

31’ Σουτ του Ιμπαγάσα, η μπάλα χτυπάει σε πόδια αμυνόμενων και περνάει κόρνερ.

36' Δυνατό σουτ του Πέρεθ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ!

37' Κεφαλιά του Εμπόου, ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

52' Σουτ του Ντιγκινί έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

55’ Σέντρα του Ιμπαγάσα, ο Γιάννου έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα άουτ.

58’ Ο Χατζηισαϊας ανατρέπει τον Κάσες, παίρνει το πέναλτι και παίρνει και την κόκκινη κάρτα του αμυντικού του Πανιωνίου.

59’ Σκοράρει από την άσπρη βούλα ο Ιγκόρ.

63’ Κεφαλιά του Εμπόου, διώχνει ο Αργυρόπουλος.

69’ Σουτ του Κάσες, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

71’ Καλό μακρινό σουτ του Μπουμάλ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

75’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Ντιγκινί, έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννακόπουλος.

92’ Καλό σουτ του Μασούρα, η μπάλα λίγο άουτ.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Κάσες (46’ Ντιγκινί), Μεχία, Τζάνης (67’ Λαδάκης), Κάσες, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος (88’ Σμυρλής), Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης (78’ Μασούρας), Χατζηισαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα (60’ Γκέζος).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια