Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν... νικάει τον Μάντζιο!

Ο Άκης Μάντζιος ως προπονητής αντίπαλης ομάδας έχει πάρει τον... αέρα του Πανιωνίου! Οι κυανέρυθροι όσες φορές έχουν βρει απέναντι του...

Ο Άκης Μάντζιος ως προπονητής αντίπαλης ομάδας έχει πάρει τον... αέρα του Πανιωνίου!

Οι κυανέρυθροι όσες φορές έχουν βρει απέναντι τους τον έμπειρο προπονητή δεν έχουν καταφέρει να τον... εξουδετερώσουν και να πάρουν τη νίκη.

Αρχικά, στις 20 Οκτωβρίου του 2012, ο Μάντζιος ως τεχνικός της Κέρκυρας είχε πάρει το "διπλό" στη Νέα Σμύρνη, με την ομάδα των "Φαιάκων" να επικρατεί με 0-1.

Πέρυσι, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013, ο 45χρονος προπονητής έφυγε με την ισοπαλία από τη Νέα Σμύρνη με τον Πανθρακικό, με το τελικό σκορ να είναι 1-1.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2014 ο Μάντζιος πανηγύρισε την μεγαλύτερη νίκη του επί του Πανιωνίου, όπου ο Πανθρακικός νίκησε άνετα με 4-1!

Τελευταίο ματς ήταν το τωρινό (σ.σ. 21/09/14) ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μάντζιο, όπου και πάλι ο Έλληνας τεχνικός βγήκε κερδισμένος, με την ομάδα της Κομοτηνής να επικρατεί με 1-0!

Με λίγα λόγια ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος φυσικά πρόσφερε πολλά στον Ιστορικό τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, έχει εξελιχθεί στον... κακό "δαίμονα" του Πανιωνίου!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια