Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραμονεύουν σαν τα κοράκια...

Του Πάνου Κατσούλα... Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ ότι ο Ολυμπιακός πάει για τον Σταμάτη, τον νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή του Πανιωνίου...

Του Πάνου Κατσούλα...

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ ότι ο Ολυμπιακός πάει για τον Σταμάτη, τον νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή του Πανιωνίου...

Παραμονεύουν σαν τα κοράκια, για να πάρουν ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα. Εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη χρημάτων που έχει! Και τι να κάνει ο φτωχός και αδύνατος για να βγάλει τη χρονιά;

Δυστυχώς θ' αναγκαστεί να πουλήσει και μάλιστα σε πολύ χαμηλότερη τιμή της πραγματικής αξίας! Νόμος της αδυσώπητης και απάνθρωπης αγοράς! Ο κ. Λιανός αποχώρησε οριστικά και η κατάθεση της εγγυητικής, έστω και καθυστερημένα, ήταν η τελευταία του πράξη για τον Πανιώνιο, όπως άλλωστε δήλωσε. Η ΚΑΕ Πανιώνιος, δηλ. οι μετοχές του κ. Λιανού, παραδίδεται στα χέρια των ανθρώπων που ασχολούνται με τις ακαδημίες μπάσκετ του Ιστορικού και όπως λέγεται από πολλούς κάνουν εξαιρετική δουλειά. Μακάρι να κάνουν την ίδια και καλύτερη για την ΚΑΕ. Αν και η ΚΑΕ δεν είναι ακαδημίες, είναι μια εταιρία που έχει πολύ τρέξιμο, ενασχόληση και φροντίδα για πολλά θέματα! Ευχόμαστε και ελπίζουμε να τα καταφέρουν.

Όμως οι άνθρωποι των ακαδημιών που θα τρέξουν την ΚΑΕ κληρονομούν και ένα χρέος, που όπως δήλωσε ο κ. Λιανός είναι 100.000 ευρώ και κάτι οφειλές προς τον Ζορόσκι! Το χρέος αυτό είναι προς ιδιώτες, ίσως να μην το χρωστάει ο κ. Λιανός αν και δε διευκρίνισε αυτή τη λεπτομέρεια (του Ζορόσκι δεν το χρωστάει διότι δημιουργήθηκε από τη διοίκηση των 5 κατά τον ένα χρόνο απουσίας του κ. Λιανού). Άρα που θα βρεθούν τα χρήματα, ώστε αφενός μεν να βγει η χρονιά και αφετέρου δε να πληρωθεί το ως άνω χρέος; Προφανώς θα πουληθεί ο Σταμάτης, όπως πουλήθηκε ο Καββαδάς, όπως δεν κρατήθηκε ο Παππάς, ο Γιάνκοβιτς, ο Περπέρογλου κλπ. Δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς! Όπου φτωχός και η μοίρα του.

Όμως ο Πανιώνιος δεν πρέπει να απογοητεύεται διότι έχει μάθει να ζει μέσα στις δυσκολίες του και να αναγεννιέται εκ της τέφρας. Ένα μόνο πρέπει να κρατήσει ως δίδαγμα, οτι ο επενδυτής δεν είναι η παντοτινή λύση, όσο κι αν έχει προσφέρει ! Αν δε φεύγοντας αφήνει χρέη, τότε είναι μια κάκιστη λύση! Πρέπει μια ομάδα να είναι έτσι οργανωμένη, ώστε να είναι αυτόνομη και οικονομικά αυτοδύναμη. Και ο Πανιώνιος προς τα εκεί πρέπει να στοχεύσει. Και για να τα καταφέρει χρειάζεται ν' αναπτύξει τις ακαδημίες του, να βγάζει διαρκώς νέα ταλέντα και να στηρίζεται από τον κόσμο του.

Άλλη λύση δεν υπάρχει. Ιδίως τέτοιες περιόδους κρίσης. Τα παραδείγματα των ΠΑΕ και ΚΑΕ Πανιώνιος το αποδεικνύουν περίτρανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια