Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έστειλε τα χρήματα της εγγυητικής ο Λιανός!

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια ο Πανιώνιος. Ο Ηλίας Λιανός -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- έστειλε τα χρήματα για την έκδοση της εγγυη...

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια ο Πανιώνιος. Ο Ηλίας Λιανός -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- έστειλε τα χρήματα για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής και πλέον το... παιχνίδι περνάει στο "γήπεδο" της ΕΕΑ που καλείται να αποφασίσει εάν θα χορηγήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ!

Ο Λιανός, όπως άλλωστε είχε αναφέρει και νωρίτερα σε δηλώσεις του, έστειλε  τελικά την Πέμπτη (25/9) τα χρήματα από το Λονδίνο (όπου βρίσκεται), προκειμένου να εκδοθεί η αναγκαία εγγυητική επιστολή και πλέον άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα πάρει την σωστή απόφαση και θα  χορηγήσει  πιστοποιητικού συμμετοχής στον Πανιώνιο.

Τη Δευτέρα (29/9) υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΕΑ. Βέβαια, σε αυτή, δεν συμπεριλαμβάνεται το θέμα των «κυανέρυθρων», όμως από τη στιγμή που θα υπάρχει η εγγυητική στα χέρια τους, πρέπει να εξεταστεί το θέμα του Πανιωνίου και να παρθεί, όπως είπαμε και πριν, η σωστή απόφαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια