Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίλησαν για τις... δυσκολίες!

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν ανέλαβαν τον Πανιώνιο, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά για το καλό του συλλόγ...

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν ανέλαβαν τον Πανιώνιο, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά για το καλό του συλλόγου μίλησαν οι Χρήστος Δάρας, Νίκος Ζαμάνης και Κυριάκος Σκούρας.

Οι τρεις άνδρες έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και στην ομιλία τους αναφέρθηκαν -κυρίως-στα ζητήματα που αντιμετώπισαν όταν ανέλαβαν την ΠΑΕ και στάθηκαν και στην προσπάθεια που γίνεται από όλους καθημερινά.

Παράλληλα, υπήρξε και αναφορά στην προηγούμενη διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πούμε περισσότερα όταν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες».

Όσον αφορά τις εκλογές του Ερασιτέχνη, ο Άρης Μισαηλίδης ηγείται το ενωτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο αναγράφονταν τα ονόματα και των: Αβραντίνης, Αφεντουλίδης, Βουζουνεράκης, Βυθούλκας, Δάρας, Καταρτζόγλου, Κουλμπαλόγλου, Μιχαηλίδης, Μπίρης, Παύλου, Στρογγυλάκης, Τσιάπης, Χρυσοχόου.

3 σχόλια

  1. Οι τρει μεγαλοι ανδρες που μιλησαν!!! Ειστε αστειοι κυριοι. Ο ενας απο τους τρεις και προεδρος της παε ΓΑΒΡΟΣ Απο παπου προς παπου ο δευτερος γνωστος και μη εξαιρετέος στις εκλογες με αρκουμανη τζαβαλο ηταν με το τζαβαλο φιλοι κολητοι πηρε και την καντινα στο μπασκετ απο το τζαβαλο χωρις καμια αλλη προσφορα ουτε ανακοινωση δεν εγινε για να μη τυχον και παει αλλος!!!! Ο σκουρας καλος πανιωνιος αλλα θα χαλασει το ονομα του διπλα τους.Εκτος ολων αυτων στις εκλογες τις τελευταίες παλι υπστηριχτης τπυ τζαβαλου ο κυριος μεχρι ξυλο με τον μπεο πηγε να παιξει για τον τζαβαλο!!! Μετα απο 6 μηνες εγινε εχθρος του τζαβαλου με συμμαχους καποιους χαζους πανθηρες. Και πριν απο λιγες μερες βραβευσανε και το μπεο που τον κυνηγαγαν.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Απαντηστε μου φιλοι οπαδοι και εχω να σας πιο πολλα για τους γελοιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως για ολους τους φιλους του ιστορικου.....με αυτους πορευομαστε....... και τα πηγαν εξαιρετικα εκει που μας ειχαν ξεγραμμενους!!!!!!!ο δαρας ειναι μη καλοδεχουμενος απο χρονια απο τον ολυμπιακο............επειδη ειχε κανει λαθος θεραπειες σε παικτες του......!!!!!!!!καλως η κακως χρειαζομαστε συμμαχιες και απο κει προκυπτει η βραβευση του ακατανομαστου!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ (ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι άνθρωποι ανέλαβαν την ομάδα όταν οι υπόλοιποι σφύριζαν αδιάφορα, αυτό είδα εγώ.Αν τώρα εξυπηρετούν συμφέροντα, είναι μέρος κάποιου σχεδιόυ κ.τ.λ, δεν το γνωρίζω.Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα βέβαια και όποιος έχει στοιχεία για κάτι τέτοιο οφείλει να μας τα παρουσιάσει.
    Φυσικά είναι απαραίτητο να γίνει καταλογισμός ευθυνών για αυτά που βιώσαμε και βιώνουμε.Για παράδειγμα η ΑΕΚ μας πήρε τέσσερις παίχτες και δεν μπήκε ούτε ενα ευρω στο ταμείο του συλλόγου, είναι απαράδεκτο.
    Οι διαφωνίες είναι φυσιολογικές σε μια ομάδα και δείχνουν υγεία χωρίς όμως να φτάνουμε στα άκρα.
    Να στήριζουμε την ομάδα συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή