Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Δημήτρης Τερεζόπουλος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, τα νέα πρόσωπα, Φούντα και Ιμπαγάσα, τις προσπά...

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Δημήτρης Τερεζόπουλος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, τα νέα πρόσωπα, Φούντα και Ιμπαγάσα, τις προσπάθειες της διοίκησης, αλλά και τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πως κύλησε η προετοιμασία του Πανιωνίου: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Από τις 30 Ιουνίου που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία και στο Καϊμακτσαλάν και στο Καρπενήσι και τα φιλικά που κάναμε έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι 100%, όπως δεν μπορεί να είναι αυτή την εποχή για καμία ομάδα. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και με την πάροδο του χρόνου θα φανούμε ακόμα καλύτεροι και στην πορεία του πρωταθλήματος".

Για το πόσο βελτιώνουν την ψυχολογία της ομάδας οι μεταγραφές των Φούντα και Ιμπαγάσα: "Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση μέχρι κάποιο σημείο ήταν πάρα πολύ δύσκολη για όλους μας. Προσπαθούσαμε όμως να μην σκεφτόμαστε πως θα συμβεί κάτι αρνητικό για την ομάδα μας. Σκεφτόμασταν μόνο θετικά, οπότε κύλησε πολύ καλά αυτό το διάστημα. Σε ότι αφορά στα δύο πρόσωπα που είπατε σίγουρα θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα. Τους χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Είναι δύο παίκτες, που εντάξει για τον Αριέλ Ιμπαγάσα γνωρίζει όλη η Ελλάδα, αλλά και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο πως είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Παρότι είναι σε μια ηλικία που κάποιοι έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, δείχνει ζήλο στις προπονήσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής-προπονητής μέσα στο γήπεδο, περιμένουμε πάρα πολλά απ' αυτόν. Να βοηθήσει πρωτίστως τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και σε ότι έχει να κάνει με τον Ταξιάρχη, έχει έρθει τις τελευταίες μέρες στην ομάδα. Δείχνει και αυτός ζήλο, τον έχουν αγκαλιάσει οι ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε πολύ σ' αυτό το παιδί και θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα".

Για την ετοιμότητα των δύο ποδοσφαιριστών: "Με βάση αυτά που βλέπω, σίγουρα είναι σ' έναν βαθμό ετοιμότητας και πιστεύω και εύχομαι πως αν χρησιμοποιηθούν να δώσουν το 100% και να βοηθήσουν την ομάδα".

Για την προσπάθεια της διοίκησης και τη στήριξή της: "Αυτό δεν θα έπρεπε να το παραβλέπουμε. Σίγουρα έχουν δώσει τα πάντα, είναι Πανιώνιοι. Λειτουργούν με βάση το συμφέρον της ομάδας. Η στήριξη, τουλάχιστον προς το πρόσωπό μου είναι μεγαλειώδης. Πραγματικά, ότι ζητήσω το έχω. Θέλω να τους πω μέσα από την εκπομπή σας ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Για τα κίνητρα που έδινε στους παίκτες της ομάδας στις δύσκολες στιγμές της προετοιμασίας: "Πρώτα απ' όλα να είμαστε αισιόδοξοι σαν άνθρωποι και να βγάζουμε θετική ενέργεια. Η αύρα μας να είναι θετική. Αυτά τα παιδιά όμως έχουν μάθει σε δύσκολες καταστάσεις. Για μένα ήταν πολύ εύκολο γιατί έχουν μείνει και άλλοι ποδοσφαιριστές από την περυσινή χρονιά που έχουν βιώσει τα ίδια προβλήματα. Με βοήθησαν όμως γιατί βρήκα ένα οικογενειακό κλίμα και θα προσπαθήσω να το κάνω ακόμα καλύτερο".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Εργοτέλη: "Σίγουρα είναι πρεμιέρα, είναι δύσκολη. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, μ' έναν αντίπαλο που έχει αλλάξει και αυτός αρκετά πρόσωπα, μ' έναν αντίπαλο που δεν τον γνωρίζουμε. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη πρεμιέρα, ευελπιστούμε και ευχόμαστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να μας χειροκροτήσει".

Αν τον φοβίζει κάτι από την πρεμιέρα: "Οι κίνδυνοι πάντα σε μια πρεμιέρα είναι το άγνωστο, ειδικά όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Εργοτέλης, τον οποίο δεν έχουμε δει παιχνίδια του για να γνωρίζουμε σε τι ετοιμότητα βρίσκεται η ομάδα, ούτε ξέρουμε τους ποδοσφαιριστές για να δούμε πως αγωνίζονται. Έχουμε κάποια στοιχεία, αλλά πιστεύω πως αν η ομάδα μας είναι καλά, γιατί αυτό προσπαθώ να περάσω στην ομάδα και είναι αγωνιστική 100%, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Εργοτέλη".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Πανιωνίου: "Σίγουρα ο επιθετικός είναι στο επίκεντρο. Προσπαθούμε να βρούμε έναν έμπειρο επιθετικό, ο οποίος θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση. Έναν παίκτη που τις φάσεις που θα δημιουργούμε να μπορεί εύκολα να τις κάνει γκολ. Από εκεί και έπειτα θέλουμε να πάρουμε 2-3 παίκτες που και αυτοί πρόκειται να μας βοηθήσουν στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια