Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον ΠΑΟΚ ο Κάρτερ

Ένας-ένας από τους παίκτες του περσινού ρόστερ του Πανιωνίου αποχωρούν από την ομάδα, βρίσκοντας τον επόμενο "σταθμό" της καριέ...

Ένας-ένας από τους παίκτες του περσινού ρόστερ του Πανιωνίου αποχωρούν από την ομάδα, βρίσκοντας τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του.

Τελευταίος που... πέρασε την πόρτα της εξόδου είναι ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ (1,91μ.) είχε την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Ιστορικό 9,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 24:31 κατά μέσο όρο στην Α1, ενώ στο Eurocup είχε 10,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 25:06 ανά αγώνα.

Το μέλλον του Πανιωνίου θεωρείται αβέβαιο και έτσι οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ της ομάδας αποχωρούν -όσοι ακόμα δεν αποχώρησαν- από τη Νέα Σμύρνη.



2 σχόλια

  1. Διαλύεται το μπάσκετ του κυπέλλου, του Φάνη, του Μπάμπαν, του Πι Τζει, του Τέρνερ, του Ντούντα, του Τζούρο, του Μίσσα, του Διαμαντόπουλου, των αμέτρητων ελλήνων και ξένων παικταράδων και προπονητών που χουν περάσει κατα καιρούς και δεν ασχολείτε κανείς.
    Σα να χάνονται τα νιάτα μου νιώθω. Ντροπή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως φιλε μου ειναι πολυ δυσκολο την σημερινη εποχη να βαλη καποιος τα χρηματα του και να εχει μια μεριδα περιεργων που το μονο που ξερουν ειναι να κρητικαρουν και να βριζουν παραγοντες οι οποιοι ειχαν ματωσει οικονομικα ,γιατι αυτοι οι παραγοντες ειχαν το μικροβιο του παραγοντισμου ως χομπυ και αντι αυτους να τους ενθαρυνουμε και να τους κρατησουμε μια ζωη κοντα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ με ενεργειες μας οπως σχολιασα παραπανω τους απομακριναμε αφου ο συλλογος δεν εχει την πολυτελεια να εχει ισχυρα οικονομικους παραγοντες να βαλουν το χερι στην τσεπι περιμενω ακομη τους σχολιαστες εναντιον του ΛΙΑΝΟΥ να παρουσιασουν την ενναλακτικη λυσει τωρα που ειναι ακομη νωρις για να μην διαλυθει μια ομαδα που τα τελευταια 30 χρονια ηταν πρωταγωνιστρια του μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή