Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποσύρθηκε ο Μαργέτης

Το γεγονός πως ο Ηλίας Λιανός έδειξε απροθυμία να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ, οδήγησε τον Αντώνη Μαγέτη στην απόφαση να αποσύρει...

Το γεγονός πως ο Ηλίας Λιανός έδειξε απροθυμία να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ, οδήγησε τον Αντώνη Μαγέτη στην απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ο επίδοξος επενδυτής του Ιστορικού με μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρει τους λόγους που απέσυρε την πρόταση του, τονίζοντας πως δεν συνάντησε την αποδοχή που θα περίμενε.

Έτσι, η... σκυτάλη περνάει ξανά στον Ηλία Λιανό,  με το μέλλον του Πανιωνίου να εξαρτάται από εκείνον!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κλήθηκα την ύστατη στιγμή να αναλάβω τις τύχες της ΚΑΕ Πανιώνιος, προσπαθώντας να δώσω διέξοδο στο διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Έλαβα την απόφαση μου συνειδητά, σε καιρούς δύσκολους, έχοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία και όραμα για το παρών και το μέλλον της ομάδας, που ο πατέρας μου υπηρέτησε σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο για πάνω από τριάντα χρόνια κι εγώ φόρεσα τη φανέλα της.

Κοινοποίησα επίσημα -ως όφειλα- το ενδιαφέρον μου απόκτησης της ΚΑΕ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Ηλία Λιανό, χωρίς προαπαιτούμενα και όρους, δίνοντας του όλες τις πληροφορίες που μου ζητηθήκαν, διασφαλίζοντας τη φερεγγυότητα και τη διαφάνεια, εκτιμώντας τη μέχρι σήμερα πολύ σημαντική προσφορά του.

Ταυτόχρονα ενημέρωσα τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, ως όφειλα θεσμικά, κι έλαβα την πλήρη αποδοχή του.

Προχώρησα σε συζήτηση, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι αυτής της συμφωνίας και να οριστικοποιηθούν όλες οι ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια συναίνεσης και εξαντλώντας όλες μου τις δυνατότητες.

Είναι απολύτως θεμιτό η πρόταση μου να μην γίνει αποδεκτή για οποιονδήποτε λόγο, καθώς κρίνεται τόσο υποκειμενικά όσο και αντικειμενικά. Μέχρι τώρα και μετά την υποβολή συγκεκριμένης πρότασης από μεριάς μου δεν έχουμε καμιά απάντηση.

Είναι επίσης αδιανόητο και αντιδεοντολογικό να πληροφορούμαι μέσω του Τύπου ότι -παράλληλα με τη διαδικασία που εξελίσσεται- υπάρχουν επαφές, συμφωνίες, υπαναχωρήσεις και εν τέλει πρόκριση ή μη της πρότασής μου, εν αγνοία μου και κατά το δοκούν.

Επικοινώνησα με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, ως τον μόνο θεσμικό κατά τον νόμο παράγοντα και μέτοχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, ο οποίος δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την εμπλοκή του, στις όποιες υποτιθέμενες αυτές συμφωνίες.

Δεν προτίθεμαι να συνεχίσω να εκθέτω το όνομα μου και το όνομα της οικογενείας μου. Αποσύρω την πρόταση μου και δηλώνω “παρών” να βοηθήσω αυτόν ή αυτούς, που θα κρίνω ότι κινούνται με αποκλειστικό γνώμονα το παρόν και το μέλλον της ομάδας μου, έξω από σκοπιμότητες, σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο της.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Πανιωνίου και όλους τους επιφανείς και μη φίλους του Συλλόγου, που στήριξαν τη μέχρι σήμερα προσπάθειά μου.

Αντώνης Ν. Μαργέτης“

1 σχόλιο

  1. Αλλη μια απαγοητευση για τους φιλους του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ χωρις να καταλαβουμε που ειναι η αληθεια η ομαδα πρεπη να προχωρηση γιαυτο κε ΛΙΑΝΕ πρεπη αμεσα να δωσης λυση γιατι απο ευεργετης των τελευταιων ετων θα γινης η ταφοπλακα του καλυτερου τμηματος του συλλογου τα τελευταια 30 και πλεον ετη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή