Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι άρεσε από τον... ανανεωμένο Πανιώνιο!

Τα panionianea . gr παρακολούθησαν από κοντά το πρώτο δυνατό τεστ του Ιστορικού στο Καρπενήσι και σας παραθέτουμε όλα όσα μας άρεσαν απ...

Τα panionianea.gr παρακολούθησαν από κοντά το πρώτο δυνατό τεστ του Ιστορικού στο Καρπενήσι και σας παραθέτουμε όλα όσα μας άρεσαν από την φιλική νίκη ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

- Αργηγός… Κολώνα: Ο λόγος για τον Νίκο Παντίδο, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποτέλεσε στον αγώνα, όπου αγωνίστηκε για 90’, πραγματικό βράχο στην άμυνα του Ιστορικού. 

- Είναι η χρονιά του: Ο Βασίλης Μπούζας έδειξε πως πλέον γίνει πολύ απλός και λογικός στο παιχνίδι του. Κρατούσε την μπάλα σωστά στην κατοχή του, ενώ οι μεταβιβάσεις του ήταν εξαιρετικές. Εμφανώς πιο έτοιμος από κάθε άλλη χρονιά, γεγονός που το προδίδει όλη η σημερινή του παρουσία που συνοδεύτηκε κι από το γκολ που άνοιξε το σκορ.

- Από τους νεοαποκτηθείς ξεχώρισαν :

Σπύρος Φουρλάνος: Ο Έλληνας μέσος ήταν πολύ καλός τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά με μεταβιβάσεις σωστές που βοήθησαν σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Χρήστος Τασουλής: Όργωσε την αριστερή πτέρυγα και… «κατάπιε» χιλιόμετρα. Με αποκορύφωμα της εμφάνισης αυτής το πρώτο γκολ της ομάδας που προήλθε έπειτα από εξαιρετική «κούρσα» του.

 Ολιβιέ Μπουμάλ: Όσο περνούσαν τα λεπτά έδειχνε περισσότερο τις επιθετικές αρετές του, δημιουργώντας πολλούς «πονοκεφάλους» στους αμυντικούς του ΠΑΣ τους οποίους απασχόλησε καθ’ όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε.

-Γίνονται… άντρες: Οι... πιτσιρικάδες του Πανιωνίου δεν τρόμαξαν όταν τους έριξε στο γήπεδο ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και αντιμετώπισαν ως ίσο προς ίσο παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία απ’ αυτούς.

-Φαίνεται η δουλειά του: Φάνηκε στο ματς με τον ΠΑΣ, μέσα απ’ την εικόνα της ομάδας, πως αυτό  που ζητάει ο Δημήτρης Τερζόπουλος από τους παίκτες του είναι να «δημιουργήσουν» παιχνίδι και η ομάδα να είναι αυτή που θα έχει την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο.

-Ο νέος... παλιός: Ο Αλέξανδρος Σμυρλής με… το καλημέρα συνόδεψε την επιστροφή του στον Ιστορικό με γκολ (έστω κ ανεπίσημο), καθώς του χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά από την είσοδο του στο γήπεδο για να σκοράρει.

**Φουρλάνος, Χολέβας

Με ενοχλήσεις στον δικέφαλο αποχώρησε από τον αγώνα ο Σπύρος Φουρλάνος. Δεν φαίνεται να είναι πάντως κάτι το ανησυχητικό. Ο Χρήστος Χολέβας δεν αγωνίστηκε καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε στον πάγκο όπου του χορηγήθηκε πάγος.

Αποστολή Καρπενήσι: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια